Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Chef

Region Sjælland

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
29-03-2023
Kontakt
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
29-03-2023
Udløber
13-04-2023
Kviknummer
331549826
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

opslag til teknisk chef

Teknisk chef til Holbæk Sygehus

Brænder du for ledelse og har du et bredt fagligt fundament? Formår du at skabe relationer på tværs – både internt og eksternt, og kan du kommunikere tekniske problemstillinger og beslutninger på forståelig vis til mange forskellige faggrupper? Så er du måske den nye Tekniske chef på Holbæk Sygehus.

Stillingen

Som tekniske chef har du en central placering i en organisation, hvor du har en bred kontaktflade både internt i huset og eksternt til samarbejdspartnere, myndigheder og andre interessenter.

Du har ansvaret for service- og kvalitetsudvikling af det tekniske område, ligesom du har ansvaret for en hensigtsmæssig planlægning og organisering af den tekniske funktion med henblik på løsning af afsnittets opgaver, herunder understøtte det gode patientforløb samt at omsætte Sygehusledelsens strategi til virkelighed.

Herudover har du den daglige ledelse over Teknisk Afsnits håndværkere, som servicerer sygehusets kliniske afdelinger samt vedligeholder sygehusets bygninger, installationer og tekniske udstyr døgnet rundt alle ugens dage.

Som teknisk chef refererer du til driftschefen, ligesom du indgår i ledelsesteamet for Driftsafdelingen på Holbæk Sygehus.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, ingeniør eller tilsvarende relevant videregående uddannelse, og at du har, eller har mulighed for at opnå autorisation indenfor GVS og EL.

Du har en motiverende og tillidsskabende ledelsesstil og en professionel tilgang til opgaveløsning. Du arbejder energisk med initiativ og selvstændighed. Det er vigtigt, at du har stort overblik, ligesom du evner at holde mange bolde i luften. Du har en struktureret tilgang til at følge op på og nå i mål med projekter.

Du er ambitiøs og robust, og du bidrager aktivt til fællesskabet med en positiv indstilling. Dine samarbejdsevner er veludviklede, og du yder gerne lidt ekstra for at komme godt i mål.

Teknisk Afsnit

Teknisk Afsnit på Holbæk Sygehus har 20 medarbejdere med faglig baggrund som elektriker, smed, tømrer, maler, vvs og reparatører. Opgaverne løses i samarbejde på tværs af faggrupperne med stor selvstændighed i opgavevaretagelsen.

Holbæk Sygehus har netop besluttet en ny strategi for sygehuset med fem fokuspunkter. I strategien får Teknisk Afsnit en væsentlig rolle.

Vi tilbyder dig

Et udfordrende og alsidigt job med god udviklingsmuligheder og selvstændighed i opgaveløsningen. Du vil blive del af en afdeling, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på rammerne.

Stillingen er fuldtid. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Deadline for ansøgning og CV er onsdag den 13. april 2023. Første samtale afholdes den 18. april og anden samtale den 24. april.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du ringe eller skrive til Driftschef Jens Erik Olsen på tlf. 23 72 58 08 og mail jeeo@regionsjaelland.dk.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
29-03-2023
Udløber
13-04-2023
Kviknummer
331549826
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed