Gem annonce

Technical Support Engineer

Danfoss

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
14-01-2022
Kontakt
Danfoss
Praktisk information
Oprettet
14-01-2022
Udløber
17-02-2022
Kviknummer
330823094
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Supportingeniør
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Office, bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale

Jobbeskrivelse
Har du lyst til at komme med på rejsen, og blive en del af vores fantastiske dygtige team med dedikerede medarbejdere? Vi har fokus på at have et godt arbejdsmiljø med plads til den enkelte, og vi vægter det at have et åbent og positivt kollegialt og fagligt samarbejde højt. Gensidig tillid og åbenhed er vigtigt i vores team.

Vi opfordrer til at have den bedst mulige balance mellem arbejde og privatliv, hvilket betyder, at vi er åbne for fleksibilitet, så længe den daglige drift tillader det, både i Nordborg og hjemmefra.

Brænder du for at løse tekniske problemstillinger, og arbejde i en stilling med et højt tempo og kan du formidle tekniske løsninger simpelt og præcist? Kan du være bindeledet mellem forretningen og vores kunder? Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, er du måske vores ny kollega, som intern tekniker indenfor varmeautomatik.

Som intern tekniker arbejder du tæt sammen med engagerede og kompetente kolleger, der fokuserer på problemløsning og kundesupport. Vi stiller naturligvis de rette værktøjer og viden til rådighed for dig, således at du vil kunne bygge ovenpå det vidensniveau du allerede har. Dette betyder at vi selvfølgelig gerne investerer i dig og din fremtidige udvikling, således at du i sammenspil med dine nye kolleager vil være en værdifuld ressource for vores dedikerede og ambitiøse team og Danfoss.

Jobansvar
Som intern tekniker vil dit overordnede mål være at agere teknisk ekspert for vores kunder inden for produktgruppen varmeautomatik. Du har ansvaret for, at den tekniske forespørgsel bliver løst på bedste måde med øje for kundens behov, og med et dybt kendskab til vores produkter. Med dit solide tekniske afsæt yder du relevant telefonisk support. Samtidig bruger du din gode kundeforståelse, hvorigennem du vil blive specialisten, som rådgiver kunderne om løsningsforslag og valg af produkter. Mere konkret vil du:

• Supportere vores kunder med tekniske løsninger via telefon og mail
• Fejlfinding og problemløsning
• Forestå tilbudsgivning og bestykning
• Varetage reklamationsbehandling
• Supportere vores sælgere og eksterne teknikere

Baggrund og evner
Som indgang til dette job kan du have forskellige uddannelsemæssige baggrunde. Du kan enten have en baggrund som elektriker, maskinmester eller lignende, og du har det rette tekniske flair til at kunne forstå og rådgive vores kunder.
Du kan have flere års arbejdserfaring, hvor du har haft kundekontakt og ydet teknisk support. Alternativt er du nyuddannet og har stor teknisk forståelse, og du brænder for at lære nyt. Det er ikke afgørende at have dyb viden om vores produkter i forvejen - det skal vi nok lære dig.

Du er proaktiv, løsningsorienteret og har et naturligt servicegen suppleret med en god forretningsmæssig forståelse. Du trives og motiveres ift. at afhjælpe andres udfordringer i en hektisk og sjov hverdag med mange interaktioner, og derfor ser du dig selv som en udpræget team player. Som person er du handlingsorienteret og bevarer overblikket i en meget travl hverdag. Du har et stort drive og en høj teknisk forståelse og formår at kommunikere de tekniske løsninger på en kundevenlig måde. Du taler og skriver desuden dansk og engelsk.

Du bliver tilbudt en stilling i et team af specialister som stoler på hinandens kompetencer og beslutninger. Åbenhed er en selvfølge og god datadisciplin skaber fundamentet for, at vi kan yde den bedste service overfor alle interessenter som kontakter os.
Du møder andre andre mennesker i øjenhøjde med et åbent sind og gensidig respekt, hvilket gør at du let indgår i og opbygger relationer til andre mennesker uagtet organisatorisk niveau. Du formår at påtage dig opgaver og løse dem både selvstændigt og i tæt samarbejde med de kollegaer på tværs af kulturer og organisatoriske niveauer.
Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Technical Support Manager, Malene Bylow på mrb@danfoss.com. For spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen kontakt venligst Senior Recruiter, Talent Acquisition, NER, Lars Mørch på lars.morch@danfoss.com. Er du interesseret, bedes du søge stillingen snarest muligt. Vi har ikke en ansøgningsfrist, men afholder løbende samtaler med interessante kandidater til stillingen. Opslaget vil blive taget ned, når stillingen er besat.

Danfoss - Engineering Tomorrow
Verden oplever en voksende befolkningstilvækst, stigende urbanisering og hastige klimaforandringer. Danfoss udvikler ready-to-use løsninger, som kan møde disse udfordringer. Vi skaber energieffektive løsninger, som reducerer madspild og gør byer renere - ved brug af digitale teknologier, som udvikler smartere og bedre forbundne systemer - og vi udformer nye, innovative måder at spare energi på og skabe overgang til grøn energi som er godt for vores klima.

Bliv en del af Danfoss
Danfoss giver dig unikke muligheder for at bruge dine færdigheder, have indflydelse og forme en spændende karriere. Vi opfordrer ansatte til at tage ansvar, gøre ekstraordinære ting og lede virksomheden, som var den deres egen. Danfoss er en ledende teknologivirksomhed, hvor du får mulighed for at arbejde med - og lære fra - ekspert kolleger med en bred vifte af professionelle og kulturelle baggrunde. Tilslut dig Danfoss og bliv en del af et verdensklassehold af over 40.000 mennesker fra 56 forskellige lande, som er med til at udvikle i morgen og skabe en bedre fremtid.

Danfoss er en EO-arbejdsgiver og VEVRAA Federal Contractor. Alle kvalificerede ansøgere vil modtage vederlag for ansættelse uden hensyntagen til race, farve, religion, køn, national oprindelse, alder, handicap, veteranstatus eller anden beskyttet kategori.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Danfoss
Praktisk information
Oprettet
14-01-2022
Udløber
17-02-2022
Kviknummer
330823094
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Supportingeniør
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Office, bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce