Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Technical Senior Project Manager International farmaceutisk virksomhed

fertin Pharma

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
20-08-2019
Kontakt
fertin Pharma
Dandyvej 19
7100
Vejle
Danmark
Tlf
72 15 13 00
Praktisk information
Oprettet
20-08-2019
Udløber
19-09-2019
Kviknummer
330075779
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Erfaringer - I højere grad
Projektledelse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Fertin Pharma A/S søger en teknisk velfunderet Senior Project Manager med god forretningsforståelse og erfaring i projektledelse af komplekse teknologiprojekter. Du bliver kollega til 8 engagerede projektledere og specialister i Technology & Engineering og får reference til afdelingens Senior Manager.

 

Jobbet:

  • Projektledelse af større og mindre teknologiprojekter i Fertins fabrikker, herunder deltage i relevante interne og eksterne kundemøder samt kunde- og myndighedsinspektioner
  • Leverandørstyring samt udarbejdelse af change controls, URS og kvalificeringsdokumentation i samarbejde med afdelingens GMP specialister
  • Teknisk og investeringsmæssigt afklaring i forbindelse kundeforespørgsler samt lede/deltage i technology feasibility studies
  • Bidrage aktivt til Fertins teknologi- og produktivitetsudvikling, herunder udarbejdelse af Business Cases på potentielle teknologi/optimeringsprojekter.

Du skal i perioder forvente nogen rejseaktivitet.

 Din baggrund:

Du har stor erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med projektledelse og teknologi. Du er sandsynligvis uddannet ingeniør eller har en anden relevant uddannelse og en bred teknisk viden om proces- og/eller pakkerianlæg i pharma-, levnedsmiddel- eller anden procesindustri. Det er en fordel, hvis du har kendskab til GMP/FDA guidelines og kvalificering samt produktions-it/automation, herunder Scada systemer.

 Som person er du helhedsorienteret og kan skabe overblik over komplekse opgaver, men du evner også at dykke ned i de tekniske detaljer, når det er nødvendigt. Du er resultatorienteret og vedholdende i forhold til at gennemføre et projekt til aftalt scope, tid, budget og KPIer.  Du har gå på mod og lader dig ikke slå ud af modstand og forhindringer undervejs i projektet.

 Du er forandringsparat og kan udfordre eksisterende løsninger. Du har flair for at kommunikere på flere niveauer, har en god forretningsforståelse og er god til at samle relevante interessenter i alle projektets faser fra conceptual design til realisering. Desuden er du god til at formulere dig skriftligt og behersker engelsk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder:

Et udfordrende og afvekslende job i en moderne og vækstorienteret virksomhed med gode udviklings-muligheder. En arbejdsplads med stor viden inden for rygeafvænning og derfor et arbejde, hvor du hjælper folk til en sundere livsstil. Et socialt og fagligt funderet arbejdsmiljø, hvor vi møder hinanden med stor tillid og giver ansvar. Din lønpakke vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring.

 Er du interesseret? Send din ansøgning, dit CV og andre relevante bilag til os hurtigst muligt, via nedenstående link.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Bjarne Graversgaard på bjg@fertin.com eller mobil 2060 7907


Apply for this job

Fertin Pharma is the world's leading B2B supplier of nicotine replacement therapy (NRT) chewing gum and specializes in developing and producing nicotine chewing gum. Furthermore we have an expanding business within oral care products. With an innovative and global profile, Fertin Pharma engages in successful partnerships with leading pharmaceutical companies. Fertin Pharma is a private equity and family owned pharmaceutical company based in Vejle. The company has grown for many years and reached sales of EUR 115.7 million in 2017 with 769 employees in Denmark and India. More information can be found on www.fertin.com.
Fertin Pharma er en af verdens førende udvikler og producenter af medicinsk tyggegummi.
Virksomheden blev etableret i 1978. Fertin Pharma er beliggende i Vejle.
Fertin Pharma er søsterselskab til Gumlink og er ejet af Bagger-Sørensen Gruppen. Hos Fertin Pharma kan du få job som eksempelvis BI-konsulent eller produktionsleder.
Ansøg nu
Virksomhedsinformation
fertin Pharma
Dandyvej 19
7100
Vejle
Danmark
Tlf
72 15 13 00
Praktisk information
Oprettet
20-08-2019
Udløber
19-09-2019
Kviknummer
330075779
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Erfaringer - I højere grad
Projektledelse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed