Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til udviklerteam i fremadstormende medlemsorganisation

Det Faglige Hus

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
01-09-2023
Kontakt
Det Faglige Hus
John Tranums Vej 23
6705
Esbjerg Ø
Tlf
79128118
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
04-10-2023
Kviknummer
331576958
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du en lidt nørdet forkærlighed til programmering? Ser du dig selv stå i spidsen for en gruppe gæve – og fagligt dygtige medarbejdere? Og har du måske lidt svært ved at holde fingrene fra tastaturet, når dit team arbejder mod at levere stabile systemer og løsninger af højest teknologiske klasse? Så er du måske den teamleder, vi søger til vores hovedkontor i Esbjerg.

Og hvem er vi så? Det Faglige Hus. Danmarks hurtigst voksende fagforening og a-kasse. Vi ved (måske selvsagt) en hel masse om paragraffer og lønmodtageres rettigheder, men vi ved også, at livet handler om mere end arbejde. Derfor kan du se frem til en rolle hos os, hvor vi tænker på dig som et helt menneske – også uden at gå på kompromis med vores faglighed. Hvordan vi selv mener, at vi kommer i mål med det, kan du læse mere om længere nede.

Først lidt om dig, vi drømmer om at høre fra:
Vores dygtige udviklerteam på 7 personer savner lige nu en teamleder, der selv har erfaring med at programmere. I teamet udvikler vi applikationer, der gør livet lettere for vores mere end 200.000 medlemmer. Og så er det os, der sørger for – dagligt - at integrationen mellem alle systemerne virker. Vi er hoppet med på Scrum-bølgen til styring af vores løsninger, så vi er meget nysgerrige på at høre fra dig, der ikke er bange for den type farvand.

Din viden og erfaring lytter vi meget gerne til, når snakken falder på modernisering af både metoder og redskaber. Vi drømmer nemlig om at fortsætte vores vækst.

Lidt mere konkret er det dig, med hjælp fra dit team, der:

  • leverer stabile og optimerede systemer og applikationer med fokus på dokumentation og overholdelse af standarder.
  • Sikrer, at vi er opdateret på nyeste teknologier og funktioner, og at vi anvender dem i dagligdagen.
  • sørger for korrekt prioritering af opgaver, så det stemmer overens med de overordnede mål i virksomheden og deltager i arbejdet omkring fremtidens IT-strategi.
  • koordinerer med øvrige teams, UXére og projektledere.

Med dit afslutter-gen får du tingene til at ske:

I teamet går vi op i at være kendte for at levere høj innovativ kvalitet og langtidsholdbare løsninger. Derfor leder vi efter dig, der med naturlighed søsætter ideer og når i mål med løsningerne.

Vi er nysgerrige på din baggrund

Der er mange indgangsvinkler til jobbet. Måske har du allerede ledelseserfaring, måske har du ikke. Vigtigst for os er din viden og erfaring inden for programmering – og selvfølgelig dit drive og menneskelige egenskaber, der skaber et godt fundament som teamleder hos os.

Som bonusinfo kan vi fortælle, at de fleste af vores applikationer er webbaserede. Backend arbejder vi med .NET og frontend bruger vi Vue.

Tilbage til ’det hele menneske’:

Har du nogensinde drømt om, at et døgn havde mere end 24 timer? Tillad os at holde en lille kunstpause. Selvom vi har et dygtigt team af udviklere, har vi dog ikke opfundet en tidsmaskine, der giver dig flere timer i døgnet. Men vi har gjort noget næsten lige så godt (synes vi selv).

Din nye arbejdsdag vil være 20 min kortere, da vores frokostpauser er betalte. Dine ferier vil (måske) være 2 uger længere, da vi har 7 ferieuger + 5 feriefridage. For mange af dine kolleger betyder det, at de både kan være knalddygtige kolleger, når de går på arbejde, men mindst lige så vigtigt, kan de være noget for deres relationer udenfor arbejdet – vi håber, at vi kan give dig samme mulighed.

Vi tilbyder 18% i pension – betalt af os, og så har vi en sundhedssikring for dig og dine evt. børn. Og nu har vi pralet et par gange med, at du får dygtige kolleger. Vi kaster nemlig gerne relevante kompetencegivende kurser efter dig, for vi tror på, at vi vokser i fællesskab. Generelt vil du opleve en rar arbejdsplads med den famøse store loftshøjde, og hvor kollegerne har det godt med hinanden både i teamet og på tværs i huset.

Jeg har en forkærlighed til programmering, en leder i maven, og tidsmaskiner er fede! Hvad nu?
Send din ansøgning og CV til os via ansøgningsformularen senest den 4. oktober 2023, da vi holder samtaler den 11. oktober. Har du spørgsmål til processen eller jobbet, så tag endelig fat i IT-chef Morten Sandholdt Nielsen på tlf. 7912 8118.

Vil du flytte for stillingen, så se her hvad Esbjerg tilbyder dig
www.nyiesbjerg.dk kan du finde information om boligområder, boligsøgning, skoleindskrivning, børnepasning og fritid. Esbjerg Kommunes Tilflytterservice er også parat til at hjælpe dig på tlf. 2027 3206 eller på tilflytter@esbjergkommune.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Det Faglige Hus
John Tranums Vej 23
6705
Esbjerg Ø
Tlf
79128118
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
04-10-2023
Kviknummer
331576958
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed