Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Sporprojektering i København

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-09-2023
Kontakt
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf
20331934
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
03-10-2023
Kviknummer
331578406
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at lede et engageret team af projekteringseksperter med mulighed for at sætte dit eget præg? Vær med til noget stort og bliv en del af landes største bygherreorganisation.

Vi er på udkig efter en teamleder, der skal lede et dygtigt team af projekteringsledere og projekteringsspecialister på sporområdet i København. Stillingen er nyoprettede, da sektionen stadig er i vækst, og der er opstået et behov for mere nær ledelse. Du får her en spændende mulighed for at præge din egen rolle og teamets videre udvikling.

Du bliver en del af sektionen Spor, hvor du får over 20 af landets bedste kollegaer. Her kan du se frem til at blive del af et positivt miljø, hvor lysten til at hjælpe hinanden er lige så stor som troen på, at vi skaber bedre resultater, når vi har det godt sammen.

Sektionen er en del af Anlægsprojektering, der er en afdeling i Banedanmark med fokus på både interne og eksterne rådgivnings-/projekteringsydelser. Vi udvikler os stadig, så du får rigtig gode muligheder for sætte dit aftryk på vores udformning.

Bred rolle med både personaleledelse og faglig koordinering

I stillingen ligger der to roller: du har halvdelen af tiden teamlederkasketten på, og resten af tiden fungerer du som projekteringschef eller projekteringsleder. Sektionschefen kommer fortsat til at have ansvar for den faglige ledelse af sektionen, mens du som teamleder påtager dig personaleledelsen af medarbejderne, hvorfor det sideløbende forventes, at du også indgår i projekterne.

I dit team er en af de vigtigste opgaver at sikre, at vi leverer det tekniske input, som både anlægsprojekter og driften har brug for. Du får ansvaret for den direkte ledelse af dit team og den faglige koordinering i tæt samarbejde med din sektionschef.

Som teamleder er dine primære opgaver:

  • at kunne vise vejen og prioritere dine medarbejderes opgaver, således at vi kan sørge for at levere kvalitetssikrede resultater på vores projekter
  • at yde støtte og sparring i forhold til medarbejdernes varetagelse af opgaver, så projekteringsprocessen kan foregå så gnidningsfrit som muligt. Vi ser gerne, at du både kan fordybe dig i problemstillinger og er i stand til at skabe et godt samarbejde både i teamet, og med kollegaer, når komplekse problemstillinger skal løses til alles gavn
  • at understøtte medarbejdernes trivsel og sikre et godt fagligt og socialt miljø i teamet.
Som projekteringschef eller projekteringsleder vil dit primære ansvar være:

  • koordinering, planlægning og styring af projekterne
  • at grænsefladerne mellem de forskellige projekteringsfag er afstemte, og at de tekniske løsninger er realiserbare. Du får med andre ord en vigtig rolle i at sikre den tekniske kvalitet i Banedanmarks projekter.
Dit kommende arbejdssted vil være i København eller Fredericia.

Fokus på at inddrage medarbejderne og i fællesskab løse komplekse problemstillinger

Som person trives du med at tage ansvar og kan bevare overblikket, når du og teamet skal løse mange forskelligartede, komplekse problemstillinger. Med en god sans for orden og struktur har du fokus på at overholde formalia og følger fastlagte processer. Du udfordrer også gerne vores arbejdsgange og vaner med erfaringer, som du har med dig fra tidligere.

Som leder er du uddelegerende, dygtig til at videreformidle din viden og motiverer dine medarbejdere i det daglige arbejde. Herunder er du god til at lytte og forstå dine medarbejderes behov og kan kommunikere på en tydelig og håndgribelig måde.

Du kommer med en relevant videregående uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller med dokumenteret teknisk erfaring indenfor faget, således at du har kendskab til de problemstillinger, som du selv eller dine medarbejdere står med. Det er en fordel, hvis du har erfaring med jernbane- eller infrastrukturprojekter. Det vigtigste er, at du har lysten og evnerne til at sætte dig ind i de mange komplekse sporprojekter. Ligeledes er det en fordel, hvis du har ledelseserfaring fra tidligere ansættelser.

Løn

Som akademiker ansættes du som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC.

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Der vil være mulighed for ansættelse på åremål.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket ”Søg stillingen”. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef for Spor, Søren Lindner Mikkelsen, på tlf. 2043 3795.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf
20331934
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
03-10-2023
Kviknummer
331578406
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed