Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Rengøringsteamet i Distrikt Vesterparken i Viborg Kommune

Social, Sundhed & Omsorg

Viborg, Midtjylland

Indrykket
22-09-2021
Kontakt
Social, Sundhed & Omsorg
N.F.S. Grundtvigs Vej 15
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet
22-09-2021
Udløber
10-10-2021
Kviknummer
330839021
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale


Vi søger en leder med passion og blik for bredden i rengøringsteamets opgaver.

Som teamleder i den nyoprettede lederstilling i distrikt Vesterparken, Rengøringsteamet, bliver du en del af et ledelsesteam sammen med distriktslederen og to teamlederkollegaer. Sammen leder vi i alt 120 dygtige medarbejdere, som er hhv. sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og husassistenter.


Om jobbet
Du får den daglige ledelse og drift af Rengøringsteamet sammen med distriktslederen, som er din nærmeste leder. Du får medansvar for den overordnede faglige, administrative og økonomiske opgaveløsning i distriktet og dermed for den daglige og faglige ledelse af 30 medarbejder i Rengøringsteamet. Ligeledes vil du være ansvarlig for udarbejdelse af vagtplanlægning, og du sikrer kontinuitet og kvalitet i opgaverne ved borgerne i tæt samarbejde med planlæggerne.

Sammen med medarbejderne står ledelsen i spidsen for den fælles opgaveløsning i forhold til vores kerneopgave; ”at samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet.”

Vi har stort fokus på at sætte det rigtige hold om borgeren og at udvikle faglige kompetencer i forhold til    opgaveløsningen. Ligeledes har vi fokus på at udvikle den gode og attraktive arbejdsplads.


Om dig
Vi forventer, at du har en sundhedsfaglig eller pædagogfaglig baggrund og gerne ledelseserfaring. Hvis du ikke allerede har en lederuddannelse, er du frisk på at gå i gang med at tage en.
Du har praktisk erfaring med vagtplanlægning, overenskomster og arbejdstider og gerne kendskab til omsorgssystemet Nexus. Desuden har du generelt flair for it.
Det falder dig let at skabe struktur og bevare overblikket, og du kan agere i en omskiftelig hverdag.

Du har en naturlig gennemslagskraft, men er samtidig lederen, der er dialogorienteret og mangfoldig i dit menneskesyn. Med i din ledelsesstil hører også blik for god trivsel og prioritering af et godt arbejdsmiljø.


Om arbejdspladsen
I Distrikt Vesterparken er vi delt ind i tre afdelinger:

  • Rengøringsteamet leverer serviceydelser som blandt andet rengøring og tøjvask hos borgerne på tværs af hjemmepleje og hverdagsrehabilitering i hele kommunen.
  • Vesterparken leverer service- og sundhedsydelser hos borgerne i dag- og aftenvagten i en del af Viborg by.
  • Nattevagten leverer service- og sundhedsydelser hos borgerne på tværs af Hjemmepleje og hverdagsrehabilitering i hele kommunen


Om ledelse på arbejdspladsen
I ledelsesteamet arbejder vi aktivt hver dag med at styrke relationerne blandt medarbejderne og skabe rammerne for det gode arbejdsmiljø, trivsel og motivation på arbejdspladsen.

Som teamleder er du lydhør over for medarbejdernes og borgerens perspektiver på vores fælles opgaveløsning, og ud fra det er du med til at styrke sammenhængskraften og medarbejdernes evne til at tænke tværgående og flerfagligt i opgaveløsningen.

Du deltager i kompetenceudviklingen af medarbejderne, så vi sikrer, at alle kender til de overordnede strategier og mål. Derfor er det også vigtigt, at du har faglig indsigt og kan fungere som sparringpartner for medarbejderne i dagligdagen.

Velfærdsteknologi og digitalisering er et prioriteret indsatsområde, og du skal løbende have ledelsesfokus på mulighederne for at bringe nye teknologiske løsninger i spil og facilitere implementeringen af dem i den daglige drift.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk
Løn og ansættelsesvilkår
Tilpasset den overenskomst, der ansættes efter.


Samtaler
Vi holder første samtale den 15. oktober 2021 og anden samtale den 28. oktober 2021. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Tidspunkt for tilbagemelding på din profilanalyse aftales med HR konsulenten.


Få mere at vide om stillingen
Vil du høre mere om stillingen som teamleder, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Tanja Murphy tlf. 87 87 62 31.

Læs mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen
https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=61836571-530d-4d84-a3e8-1e07261ff17f
 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Social, Sundhed & Omsorg
N.F.S. Grundtvigs Vej 15
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet
22-09-2021
Udløber
10-10-2021
Kviknummer
330839021
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed