Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til myndighedsområdet i Socialafdelingen i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
01-08-2020
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
330292762
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du stå i spidsen for et engageret og udviklingsorienteret team af medarbejdere, som løser mangeartede socialfaglige opgaver? Vi søger pr. 1. oktober eller tidliere en socialfaglig kompetent, driftssikker og visionær teamleder til Team for Midlertidige Indsatser.

Team for Midlertidige Indsatser er et af tre teams på Socialafdelingens myndighedsområde, og har hovedfokus på voksne borgere, der har et midlertidigt behov for hjælp og støtte efter Serviceloven, hvorefter de på et tidspunkt vil kunne klare sig med ingen eller mindre støtte.
Teamet arbejder efter DHUV-metoden og udreder alle borgere med VUM. Der følges hyppigt op på borgernes indsatser, således at der sikres den rette udvikling for borgerne. Vi arbejder tæt sammen med kommunens støttekontaktpersoner og botilbud, samarbejder i en it-understøttet fælles plan for borgeren, og kan agere hurtigt og dynamisk ift. borgernes ændrede behov.

Vi har i teamet fokus på rehabilitering og recovery og har desuden øje for, at borgeren udvikler størst mulig selvhjulpenhed og mestring i sin hverdag.

Den primære opgave for teamlederen er at sikre den daglige drift og organiseringen af arbejdet, herunder afholde sagsmøder, visitationsmøder og være løbende til rådighed for personalet. Ligeledes kontinuerligt at have øje for justeringer, som er nødvendige for varetagelsen af driften. Du vil desuden indgå i et lille team af ledere og socialfaglige konsulenter, der refererer til myndighedschefen.

Socialafdelingen arbejder med en politisk vedtaget Masterplan, der har fokus på styrket og bredere faglighed og effekt i borgersagerne. Desuden rummer den en plan for modernisering og udbygning af kommunens egne tilbud, tværgående værdiforøgelse, synliggørelse af faglig kvalitet og forbedret økonomistyring. En konkret opgave i denne stilling er at styre processen med indflytning af et større antal beboere til vores nye botilbud, som vi opretter i 2020 og 2021.

I Socialafdelingen har vi desuden en ambition om hele tiden at søge bedste praksis på området og udvikle os i et meget tæt samarbejde mellem myndigheds- og udførerområdet til gavn for borgere og pårørende.
 
Arbejdsopgaver
Som faglig leder i Team for Midlertidige Indsatser er dine vigtigste opgaver at sætte den faglige kurs, organisere arbejdet og have fokus på effekt og overholdelse af den økonomiske ramme samt være til rådighed for personalet i teamet.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Myndighedsledelse, med fokus på udvikling af den faglige praksis i teamet
 • Løbende tilpasning og organisering af arbejdet i teamet
 • Personaleledelse af teamet
 • Udvikling af arbejdsgange og tilbud, som understøtter en smidig og effektiv organisation
 • Sparring med både sagsbehandlere og konsulenter, herunder også med Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdets centrale stab
 • Implementering af principper og retningslinjer i overordnede planer og strategier
 • Styring af overgangen fra barn til voksen
 
Vi søger dig, der:
 • Har relevant videregående uddannelse, fx socialfaglig eller socialretlig
 • Er velfunderet i den sociale lovgivning
 • Er god til organisering og tilpasning af arbejdsopgaver
 • Har interesse for at arbejde med effektstyring og økonomi, og kan bruge dette som styringsredskaber
 • Har gode formidlings- og samarbejdsevner
 • Har en respektfuld tilgang til såvel borgere, medarbejdere, samarbejdspartnere og ledelse
 • Gerne har ledelseserfaring og evt. lederuddannelse
 
Du får:
 • Et spændende og alsidigt job med mange udfordringer og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde på tværs af faggrupper og mellem myndighed og udfører
 • En arbejdsplads med høj faglighed, effektivitet, tværfaglighed og professionalisme
 • Et område i konstant udvikling
 • Gode kolleger og en uformel og humoristisk tone.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst med Frederiksberg Kommunal forening (FKF), Socialrådgiverforeningen eller anden forhandlingsberettiget organisation. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning. Lønnen forhandles efter principperne om Ny løn.
 
Ansøgningen skal være modtaget senest den 11. august 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 20. og 21. august 2020.
 
Vil du vide mere:
Du er velkommen til at kontakte myndighedschef Ann-Christin Rudy Sørensen på telefon 2898 5057 eller teamleder Hanne Frøsig på telefon 2898 3181.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
330292762
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed