Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Lægemiddelstyrelsens team for Lægemiddelbivirkninger

Lægemiddelstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-05-2023
Kontakt
Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300
København S
Tlf
25528157
Praktisk information
Oprettet
09-05-2023
Udløber
08-06-2023
Kviknummer
331568396
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du interesseret i ledelse i et fagligt stærkt og engageret miljø? Brænder du for at forbedre lægemiddelsikkerheden til gavn for borgerne? Så er du måske den nye teamleder for Lægemiddelbivirkninger i Lægemiddelstyrelsens enhed for Lægemiddelovervågning.

Dine primære arbejdsopgaver
Du bliver leder for et team, der har ansvaret for at sikre grundlaget for bivirkningsindberetninger. Vi håndterer alle danske indberetninger om bivirkninger ved lægemidler fra borgere og sundhedsprofessionelle i en europæisk kontekst. Teamet består af medarbejdere med forskellig sundhedsvidenskabelige uddannelser, f.eks. farmaceuter og dyrlæger.

Bivirkningsområdet er i hastig udvikling, og der er behov for at finde nye løsninger, der skal sikre den bedst mulige viden til gavn for patientsikkerheden. Som led heri er der bl.a. sat fokus på et styrket samarbejde med brugerne og sundhedsvæsenets parter med særlig fokus på mere automatiserede og IT understøttede indberetningsløsninger.

Din hverdag hos os
Du vil med reference til sektionslederen få det faglige, personalemæssige og driftsmæssige ledelsesansvar for en velfungerende gruppe bestående af ca. 18 dygtige og engagerede akademiske medarbejdere, der er fyldt med energi, passion og vilje.

Det er afgørende, at du holder fokus på drift og resultater, men samtidig sikrer faglig udvikling og bevarer et godt arbejdsmiljø. Med omdrejningspunkt i daglig og nærværende ledelse i teamet sikrer du en effektiv driftsledelse og bidrager aktivt til, at teamet, sektionen og enheden når de fastlagte mål, ligesom du bidrager til Lægemiddelstyrelsens samlede udvikling som medlem af enhedsledelsen.

Du vil i dette job få indflydelse både indadtil i Lægemiddelstyrelsen, men også udadtil f.eks. lovgivningsmæssigt. Derudover får du en stor kontaktflade til sundhedsvæsenet, virksomheder, borgere og myndigheder.

I Lægemiddelstyrelsen tror vi på, at synlig ledelse og medarbejderindflydelse er to fundamentale elementer i at skabe høj motivation, produktivitet, lavt fravær og glæde og begejstring. Derfor arbejder vi aktivt for at skabe synlig og aktiv driftsledelse, der kan prioritere, skabe retning og fastholde fokus for at understøtte leverancer og medarbejdertrivsel.

Din uddannelse og erfaring
Du har en sundheds- eller naturvidenskabelig kandidatuddannelse og har igennem din karriere opbygget faglige kompetencer inden for lægemiddelovervågningen og inden for ledelse. Vi forventer, at du:
• Har dokumenteret ledelseserfaring, har flair for effektiv driftsledelse og erfaring med personaleledelse /projektledelse
• Har stor erfaring som specialist inden for PV
• Har flair for systemer og processer, og har erfaring med at drive data og IT- udvikling på bivirkningsområdet
• Kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk i skrift og tale og kan formidle klart budskaber.

Personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er fleksibel, robust og trives i en travl og afvekslende hverdag, hvor prioritering af opgaver er en naturlig del af at levere en succesfuld drift. Du er kvalitetsbevidst og brænder for at lave løbende forbedringer. Du er en teamplayer med en positiv tilgang til tingene, har godt humør og et smil på læben selv under pres. Af andre ønsker har vi at du:
• Er faglig engageret og målrettet
• Formår at sætte retning og skabe resultater gennem andre
• Har stærke samarbejds- og kommunikationsevner
• Understøtter et tillidsbaseret trygt arbejdsmiljø

Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt. Arbejdsklimaet er uformelt, præget af engagement og gensidig respekt.

Vi lægger vægt på et godt og trygt arbejdsmiljø med en uformel tone, hvor vi samarbejder og altid har plads til gode grin. Samtidig kan vi tilbyde en personaleforening med masser af sociale arrangementer, en fantastisk kantine og ikke mindst byens bedste udsigt over Islands Brygge.

Herudover er fleksibilitet et nøgleord i vores arbejdstilrettelæggelse, og du kan selv i høj grad planlægge din hverdag. Du har mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen, afhængigt af opgaver og kompetencer.

Om Lægemiddelovervågning
Enheden for Lægemiddelovervågning overvåger og forbedrer sikkerheden ved brugen af markedsførte lægemidler og enheden består af to sektioner, hvoraf den ene er ansvarlig for national lægemiddelovervågning (PVDK). Det er i denne sektion, at vi søger en teamleder til teamet Lægemiddelbivirkninger.

Læs mere om os og vores arbejde på Lægemiddelstyrelsen.dk.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes centralorganisation.

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og det er vigtigt for os, at man ikke kan stille spørgsmål ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Du har dog en vis periode til at sælge dem, hvis du i dag ejer såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Trine Brinkmann på tlf. 2979 9246.

Du kan læse mere om os og vores opgaver på lmst.dk.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.
Vi regner med at holde ansættelsessamtaler i uge 21-22.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300
København S
Tlf
25528157
Praktisk information
Oprettet
09-05-2023
Udløber
08-06-2023
Kviknummer
331568396
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed