Gem annonce

Teamleder til kursus- og konferenceenhed

Komponent - Kommunernes Udviklingscenter

Aarhus, Østjylland

Indrykket
20-07-2021
Kontakt
Komponent - Kommunernes Udviklingscenter
Hedeager 5, 1
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
12-08-2021
Kviknummer
330749736
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sikre tilfredse kunder og effektiv drift i Komponents kursus- og konferenceadministration? Har du erfaring med ledelse på området og den digitale værkstøjskasse i orden? Så er jobbet som vores nye teamleder måske noget for dig.

Vi søger en teamleder (nyoprettet stilling), der kan stå i spidsen for at udvikle og drive vores kursus- og konferenceadministration professionelt. Komponent ønsker at være den foretrukne udbyder af kurser og konferencer til ledere og medarbejdere i kommunerne, og dén ambition skal du være med til at føre ud i livet.

Komponent skal overtage administrationen af KL’s konferencer. Det forventes at ske i løbet af 2022. Du får en bærende rolle i at lede en sikker og effektiv implementering af denne vigtige udviklingsopgave, hvor der følger nye kollegaer med.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job, hvor du skal lede forandring og forankring af enheden, og hvor du opnår resultater i samarbejde med kolleger, der arbejder for den fælles ambition.

Dine ansvarsområder
Som teamleder skal du:

  • Stå i spidsen for Komponents samlede kursus- og konferenceadministration og sikre professionelle arbejdsgange og samarbejdsformer.
  • Være en nærværende og motiverende personaleleder
  • Have ansvar for optimering af drift og udvikling af Komponents kursus- og konferencesystemer.
  • Sammen med de kursusansvarlige konsulenter bidrage til, at Komponents kursusportefølje udvikler sig, hvor det forretningsmæssigt giver bedst mening.
  • Være parat til at løse kursus- og konferenceopgaver i et mindre omfang, herunder bl.a. hotelbooking, kontakt til undervisere og deltagere samt øvrige administrative driftsopgaver.

Din profil
Vi forventer, at du har relevant erfaring inden for kursus- og konferenceområdet og som minimum erfaring med faglig ledelse eller teamledelse. Derudover forestiller vi os, at du:
  • Kan sætte dig i kundens sted og har erfaring med udvikling af ’servicerejsen’.
  • Er en lyttende, inspirerende og robust leder, der er god til at motivere og sætte en tydelig retning - både for teamets medarbejdere og resten af organisationen.
  • Er digitalt godt funderet og har et indgående kendskab til brug og udvikling af systemer inden for kursus- og konferenceadministration.
  • Har kommerciel forståelse og et stærkt blik for udvikling af kursus- og konferenceområdet.               
  • Har stærke samarbejdsevner og formår at skabe relationer på tværs af faggrupper og kompetencer både i Komponent og med eksterne samarbejdsparter.

Om stillingen
Du indgår i et fagligt fællesskab med teamets 8 medarbejdere, som du varetager personaleledelse for. Derudover vil du indgå i et tæt samarbejde med Komponents chefgruppe. Din daglige arbejdssplads vil være i Skejby, men Komponent er et landsdækkende kommunalt udviklingscenter, så du må forvente noget rejseaktivitet, da dine medarbejdere vil være placeret rundt om i landet på flere af Komponents seks lokationer. Du refererer til en centerchef, som har arbejdsplads i KL-huset i København.

Om Komponent
Komponent er kommunernes nye udviklingscenter. Vi tilbyder kommunerne ét samlet sted, hvor de kan trække på kompetencer inden for styring, ledelse og faglig udvikling. Vi leverer rådgivning, kompetenceudvikling og efteruddannelse og understøtter ledelsesudviklingen i kommunerne.

Komponent er dannet ved en sammenlægning af COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling), KLK (KL's Konsulentvirksomhed) og KL Ledelsespolitik pr. 1. april 2021. Komponent er ejet af landets 98 kommuner og har cirka 80 medarbejdere. Læs mere om Komponent på https://komponent.kl.dk/om-komponent/

Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan stilles til centerchef Mette Tranevig på T: 51971853 E: met@komponent.dk eller økonomichef Jakob Hejlesen på T: 24611167 E: jah@komponent.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tiltrædelse forventes senest 1. oktober 2021.

Ansøgning
Send din ansøgning med CV via knappen "Send ansøgning" nedenfor senest torsdag den 12. august 2021 kl. 9.00. Vi holder 1. samtale torsdag den 19. august, og 2. samtale den 25. august 2021. Samtalerne afholdes i Skejby.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3f8ea39c)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Komponent - Kommunernes Udviklingscenter
Hedeager 5, 1
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
12-08-2021
Kviknummer
330749736
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce