Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-07-2019
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
17-07-2019
Udløber
16-08-2019
Kviknummer
330061107
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Edb-tekniker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at være en del af en it-afdeling med helt unikke it-løsninger på en helt særlig arbejdsplads, og evner du at sætte retning, så resultater nås i rette tid? Så kunne du godt være vores nye teamleder i Forsvarets Efterretningstjeneste (FE).


Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Som teamleder i FE’s it-afdeling vil du gennem den daglige opgaveledelse og nødvendige prioritering være med til at sikre en professionel og stabil drift af kritiske it-systemer, der er nødvendige for, at FE kan løse sine vigtige opgaver for Danmark. Du vil få mulighed for at udvikle medarbejderne i dine teams, og udvikle dig selv som leder, og sammen sikre, at teamet når sine fastsatte mål.

Når du har fået indsigt i dine primære ansvarsområder, vil dine opgaver bl.a. være:

• Planlægge og styre ressourcer for flere samtidige teams med tværfaglige profiler.
• Eksekvering og styring af interne projekter og kvalitetssikring af it-afdelingens leverancer.
• Koordination og forventningsafstemning på tværs af it-afdelingen og med forretningen.
• Kommunikere med interessenter – både internt og eksternt.
• Vedligeholde et opdateret ressource- og opgave overblik.
• Virke som Service Delivery Manager (SDM) på tildelte systemer.
• Bidrage til udvikling af sektionens forretningsområde og it-afdelingens strategi.

Vi lægger vægt på at være forrest i it-udviklingen og tilbyder derfor løbende kompetenceudvikling og efter-/videreuddannelse inden for de nyeste teknologier. Vi har også stort fokus på, at it-afdelingens chefer og teamledere udvikles gennem personlig coaching, kurser og ansvar.

Du og din erfaring er vigtig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men vi forventer, at du har erfaring med it-operations eller it-drift generelt og har dokumenteret ledelseserfaring eller -potentiale. Du har måske kurser i relevante ledelsesmæssige teorier og metoder og er generelt teknologisk vidende og nysgerrig.
Vi ser gerne, at du har erfaring med agile udviklingsmetoder, bl.a. Scrum og Kanban.
Du er den, der motiverer andre til at nå deres personlige mål og i særdeleshed hjælper dem med at skabe gode løsninger. Du fremviser autoritet for at overholde tidsplaner og aftaler. Du kender vigtigheden af god planlægning og opfølgning, og du er vant til at få afsluttet de opgaver, du er en del af. Du er helhedsorientret og skaber energi og vilje til handling, og du bidrager med en positiv og innovativ atmosfære og opmuntrer andre til at forfølge de foreliggende mål.

Din udadvendthed gør, at du går forrest og kan inspirere og støtte andre i teamet samt være med til at håndtere de svære situationer. Det kræver derfor, at du både har en god tilgang til og respekt for andre mennesker og er vant til at lykkes med din åbne og ærlige kommunikation.

Din nye arbejdsplads
FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.
FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 16. august.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted uge 35 og stiler mod en ansættelse fra 1.oktober eller kort derefter. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
17-07-2019
Udløber
16-08-2019
Kviknummer
330061107
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Edb-tekniker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed