Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Fastholdelsesteam, Sygedagpengehuset

Sygedagpengehuset

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Sygedagpengehuset
Vesterbro 14
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
17-03-2020
Kviknummer
330177713
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Teamleder til Sygedagpengehuset, Job- og Ydelsescenter Aalborg
 
I Sygedagpengehuset søger vi en teamleder for vores fastholdelsesteam, som består af rådgivere, ergoterapeuter og en psykolog. Tiltrædelse snarest muligt. Arbejdsstedets adresse er Vesterbro 14, 9000 Aalborg. Sygedagpengehuset har i alt ca. 130 medarbejdere fordelt på administrativt personale, rådgivere, virksomhedskonsulenter, mentorer ydelsesafdeling mv.
 
Arbejdsopgaverne i teamet består primært af opfølgning i sygedagpengesager, med henblik på hurtigst muligt at få borgerne tilbage i fuldtidsbeskæftigelse, samt at yde den understøttende indsats som eventuelt skal til. Vi har fokus på forebyggelse af såvel sygemeldinger i det hele taget, som af længerevarende sygemeldinger, og er derfor aktivt opsøgende på samarbejdet med arbejdsgivere.
 
Som teamleder skal du gå forrest i dette arbejde, således at du lykkes med de opstillede mål via medarbejderne. Du skal evne at skabe følgeskab, du skal kunne arbejde gennemsigtigt i din ledelse, og du skal have fokus på hvilken effekt der skabes af indsatsen. Du skal samtidig have lyst til at indgå i et ledelsesteam med ambitioner, hvor vi vægter vores fælles ansvar for succes i arbejdet højt. Vi lægger vægt på at den enkelte har tryghed i kerneopgaven, og for dig som teamleder betyder det bl.a. at du får kollegial opbakning både i huset og i teamledernetværk på tværs af Job- og Ydelsesafdelingen.
 
Du vil blive nærmeste leder for ca. 20 medarbejdere, hvilket betyder at du dagligt vil have berøring med det konkrete sagsarbejde i sparringer mv. Du skal samtidig have et blik for hverdagsinnovation i arbejdet, således at den udvikling som fastholdelsesindsatsen har været i henover de sidste år, fastholdes. Vi forventer at du kan håndtere personaleledelse med en anerkendende og værdibaseret tilgang til tingene, ved at leve op til forvaltningens værdigrundlag om Professionalisme, Fællesskab og Udvikling.
 
Vi forventer herudover at du:

  • Har erfaring med ledelse, og i din ansøgning forholder dig til hvordan du vil bruge denne erfaring i jobbet
  • Har de personlige kompetencer der kræves ift. opgaven, og i din ansøgning forholder dig til hvordan du vil bruge disse kompetencer i jobbet
  • Har kendskab til beskæftigelsesområdet, og har gjort dig tanker om hvordan beskæftigelsesindsatsen kan understøtte såvel den sygemeldtes som arbejdsgivernes behov
  • Medbringer en ja-hat
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til jobcenterleder Anni Martens tlf. 99827333. Ansøgningsfrist d. 17.03.20. Der afholdes samtaler d. 26.03.20. Der vil indgå en case i samtalen.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fe967859)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sygedagpengehuset
Vesterbro 14
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
17-03-2020
Kviknummer
330177713
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed