Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til fantastisk team I Ejby, udekørende hjemmepleje

Køge Kommune

Køge, Midtsjælland

Indrykket
17-01-2022
Kontakt
Køge Kommune
Torvet 1
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
21-01-2022
Kviknummer
330984969
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Teamleder søges til Ejby

Brænder du for et høj faglighed hos dine medarbejdere, og kan du se dig selv arbejde aktivt og målrettet med arbejdsmiljø og trivsel, så er det nu du har muligheden for at få dette opfyldt som Teamleder i Ejby.

Hvem er vi:

Vi er ca. 40 fantastiske medarbejdere som har høj faglighed og ønsker mere faglig udvikling. Vi har brug for en leder som kan arbejde videre med den sociale kapital hos os, og en leder der vil gå forrest og vise hvordan vi skal gribe denne opgave an. Vores ønske til en ny teamleder er også at der er fokus på fastholdelse af dygtige kompetente medarbejdere samt stort fokus på udvikling.

Vi møder ind i Kastaniehusene i Lille Skensved og bor naturskønt. Vi dækker et stort geografisk område, og nyder godt af det smukke område, som Ejby har beliggenhed i.

Hvem søger vi:

Vi søger en Teamleder som kan samarbejde og lede et stærkt team bestående af sygeplejersker, en teamkoordinator, SSA’er, SSH’er og to planlæggere. Syge- og hjemmeplejen i Ejby søger efter en Teamleder der kan sætte fokus på at løfte fagligheden, arbejde med udviklingen af teamet og være er synlig for medarbejderne. Du må gerne være rummelig og samtidig have øje for driften og den enkelte medarbejder.

For os er nogle af nøgleordene: ordentlighed, tillid, retfærdighed og samarbejde noget vi vægter højt, og vi ønsker at arbejde målrettet med at skabe en god arbejdsplads, hvor vores kommende leder støtter op om denne måde at arbejde på.

Du skal være tydelig, rammesættende, gerne have humor og sørge for at vi som medarbejdere ved hvor vi er på vej hen, og du skal være god til at formidle arbejdsgange og hjælpe os til at blive et stærkt team.

På lederniveau søger vi en kollega som vil være en aktiv del af ledergruppen, du skal have lyst til at dele ud af dine erfaringer og berige dine kollegaer.

Vi leder efter dig som har gode samarbejdsevner, kan være løsningsorienteret og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Vi forestiller os, at du er uddannet sygeplejerske eller terapeut, og har en lederuddannelse på diplomniveau eller lyst til at tage en sådan uddannelse. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har erfaringer fra en lignende stilling, herunder ledelse af flere faggrupper og økonomistyring.
  • Har et stærkt fagligt fokus og kan udfordre vaner og arbejdsgange gennem undrende spørgsmål.
  • Kan videreudvikle afdelingen ved, gennem positiv energi og arbejdsglæde at skabe rammerne for en kultur, hvor tillid, åbenhed og engagement er i højsædet.
  • Sætter en tydelig retning gennem en anerkendende, nysgerrig og ligeværdig kommunikation – også når det strammer til.
  • Arbejder målrettet med arbejdsmiljø og trivsel gennem tydelighed og nærværende ledelse, hvor du skaber ro og retning
  • Er iderig og har lyst til at skabe forandring.
  • Tør dele ud af din viden, og give plads til forskelligheder.
  • Kan tage de svære samtaler og er god til at skabe tillid og relationer.
  • Formår at skabe gode resultater i form af flere fastansættelser og nedbringe sygefravær og vikarforbrug.

Hvad kan vi tilbyde:

Et motiveret team som glæder sig meget til at tage imod dig, og som håber på du har masser af gåpåmod og lyst til at være synlig, og sammen holde fast i at fortsætte den faglige udvikling.

En ledergruppe bestående af syv Teamledere hvor du bliver den ottende, som fast mødes hver uge til ledermøder. Vi kan tilbyde masser af sparring og godt kollegaskab. Vi arbejder med at udvikle ledergruppen og derfor vægtes det også højt at Teamlederne mødes til netværksmøder udover ledermøderne, hvor der er mulighed for selv at præge dagsordenen, og have fokus på det gode kollegaskab.

Vi hjælper hinanden meget på tværs af de syv teams, og vi er gode til at støtte hinanden når der er behov for det. Vi er flere nye ledere i gruppen, og der er derfor rig mulighed for, at du sammen med resten af ledergruppen kan finde jeres fælles fodslag. Det ene af vores team har som noget nyt Duo ledelse bestående af to teamledere.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, modtager vi meget gerne din motiverende ansøgning, og hvis du har lyst til at besøge os, skal du være meget velkommen. Kontakt gerne vores konstitueret leder af syge- og hjemmeplejen Line Hertz på 29129618.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du også velkommen til at ringe.

Ansøgningsfristen er 21.1.22 kl. 12.00, første samtale bliver afholdt 26.1.22 og anden samtalen afholdes 27.2.22.

Har dette vakt din interesse, så skynd dig at sende din ansøgning, vi glæder os til at modtage den.

Stillingen ønskes besat 1.3.22.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Køge Kommune
Torvet 1
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
21-01-2022
Kviknummer
330984969
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed