Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til den grønne omstilling i Miljøministeriets departement, kontoret for Rent Miljø (luft- og støj)

Miljøministeriets departement

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2021
Kontakt
Miljøministeriets departement
Holmens Kanal 42
1060
København K
Tlf
72543000
Praktisk information
Oprettet
11-01-2021
Udløber
21-01-2021
Kviknummer
330474798
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at prøve kræfter med faglig ledelse på et område, som påvirker danskernes hverdag og som nyder stor politisk bevågenhed? Brænder du for at flytte både dig selv og dit team? Og har du politisk tæft og mod på at arbejde med ren luft og støj i Danmark og i resten af verden. Så er du måske vores nye teamleder i Miljøministeriets kontor for Rent Miljø.

Rent Miljø
I kontoret Rent Miljø har vi bl.a. ansvaret for regulering af støj fra vindmøller og luftforurening, samt internationale forhandlinger og nordisk samarbejde på luftområdet. Endvidere har kontoret ansvaret for bl.a. bioøkonomi og arbejdet med udvikling og demonstration af miljøteknologiske løsninger.

Kontoret består af to teams og har to teamledere samt én kontorchef. Den ledige teamleder-stilling skal varetage den faglige ledelse i luft- og støjteamet.

I luft- og støjteamet arbejdes der overordnet med luft- og støjforurening. Særligt luftområdet har stor politisk bevågenhed, herunder bl.a. arbejdet med miljøzoner og indsatser ift. partikeludledning fra brændeovne.

Teamet deltager i EU-arbejdet på luftområdet, herunder NEC-direktivet, luftkvalitetsdirektivet og EU-regulering i relation til køretøjer. Teamet har endvidere ansvaret for koordinationen af dansk interessevaretagelse under FN’s konvention om grænseoverskridende luftforurening (LRTAP-konventionen).

Arbejdsopgaverne som teamleder
Som teamleder får du et fagligt og administrativt ledelsesansvar i forbindelse med teamets daglige sagsflow i relation til betjening af ministeren. Teamlederen skal primært bidrage med at løfte den faglige ledelse, koordinere og prioritere opgaver, kvalitetssikring og sparring i sagerne samt sørge for, at der sker relevant vidensdeling internt såvel som eksternt. Det indebærer bl.a. afholdelse af teammøder og forankring af strategier og projekter. Det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde med dine kollegaer i departementet, såvel som i styrelserne, interessenter og andre ministerier.

Det afgørende i stillingen er, at du har lyst til faglig ledelse og finder det miljøpolitiske område interessant.

Dine kompetencer og erfaring
Vi lægger vægt på, at du har:

  • En samfunds- eller naturvidenskabelig kandidatuddannelse.
  • Flere års relevant erfaring fra centraladministrationen eller tilsvarende.
  • Forståelse for den politiske kontekst.
  • Er resultatorienteret, robust og har god dømmekraft.
  • Har lyst til ledelse og kan sætte retning i en ofte travl hverdag.
  • En skarp pen og evne til at formidle fagligt kompliceret stof til beslutningstagere.
  • Internationalt udsyn og evt. kendskab til EU-regulering.

Vi tilbyder
Et interessant og udviklende arbejde tæt på de øverste beslutningslag i ministeriet. Du vil både
få bred indsigt i miljøpolitikken og i de processer, der driver arbejdet i ministeriet
og på Slotsholmen.

I kontoret får du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og du kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede og fagligt kompetente kollegaer. Vi lægger stor vægt på, at det er både lærerigt og sjovt at gå på arbejde. Det karakteriserer dine kommende kollegaer, at de er ambitiøse og motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo, på et højt fagligt niveau, og hvor resultaterne har betydning for samfundet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive aflønnet som special– eller chefkonsulent i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). Herudover kan der forhandles individuelt tillæg afhængig af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, Slotsholmsgade 12, København K.

Stillingen er på fuld tid.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Mikkel Dam Schwartz på tlf. 4172 1650. Du kan læse mere om Miljøministeriet på vores hjemmeside www.mim.dk.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning vedlagt CV, herunder dokumentation for igangværende uddannelse og beståede eksamener (inkl. karakterer) samt oplysninger om tidligere beskæftigelse m.v. senest torsdag den 21. januar 2021 kl. 12.00.

Tiltrædelse 1. marts 2021 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4. Indkaldes du til samtale, vil du derhjemme aftenen forinden skulle løse en opgave af en times varighed.

Departementet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Lange og Stephansen ApS

Ib Andresen Industri A/S
Virksomhedsinformation
Miljøministeriets departement
Holmens Kanal 42
1060
København K
Tlf
72543000
Praktisk information
Oprettet
11-01-2021
Udløber
21-01-2021
Kviknummer
330474798
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed