Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder søges til Syge- og Hjemmeplejen - område SYD Tingstedet

Køge Kommune

Køge, Midtsjælland

Indrykket
21-05-2022
Kontakt
Køge Kommune
Torvet 1
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet
21-05-2022
Udløber
19-06-2022
Kviknummer
331167621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for høj faglighed hos dine medarbejdere, er du sygeplejerske eller har du en anden sundhedsfaglig baggrund, og kan du se dig selv arbejde aktivt og målrettet med det gode arbejdsmiljø og trivsel, så er det nu du har muligheden for at få dette opfyldt som Teamleder i Syge- og Hjemmeplejen Køge kommune område SYD Tingstedet.

Hvem er vi:
Vi er ca. 50 engagerede medarbejdere som har høj faglighed og ønsker at bevare denne samt videre udvikle os som team. Vi har brug for en teamleder der kan sætte retning og som har lyst til at arbejde med den sociale kapital hos os. Vi søger dig der kan gå forrest og som kan fortsætte det vi allerede er startet med, og som kendetegner os som et team med et godt sammenhold.

Vi møder ind på Vedskøllevej 1A i Herfølge. Vi dækker et stort geografisk område, med både by og landområder og nyder godt af det smukke område, vi har beliggenhed i.

Funktionsbeskrivelse teamleder.docx

Værdighedspolitik.pdf

Ledelsegrundlag - kort version.pdf

Hvem søger vi:
Vi søger en Teamleder som kan samarbejde med og lede et stærkt team bestående af sygeplejersker, en teamkoordinator, SSA’er, SSH’er og planlægger. Syge- og hjemmeplejen i SYD Tingstedet leder efter en Teamleder der kan sætte fokus på at løfte fagligheden, arbejde med udviklingen af teamet og være synlig for medarbejderne. Du må gerne være rummelig og samtidig have øje for driften og den enkelte medarbejder.

For os er nogle af nøgleordene ordentlighed, tillid, retfærdighed, faglighed og vi vægter samarbejdet højt. Vi ønsker at arbejde målrettet med at skabe en god arbejdsplads, hvor vores kommende leder støtter op om vores udvikling og måden vi arbejder på.

Du skal være tydelig, rammesættende, gerne have humor og sørge for at vi som medarbejdere ved hvor vi er på vej hen. Du skal være god til at formidle arbejdsgange og hjælpe os til at blive et stærkt team.

I Køge Kommune prioriterer vi kvalitetsudvikling og vi har nedsat et Kvalitetsråd. Formålet er at løfte fagligheden og kvaliteten når vi udfører vores kerneopgaver i Køge.
Vi arbejder med velfærdsteknologi i alle teams, bl.a. kan nævnes skærmbesøg som vi har centraliseret på Tingstedet, og som du bliver leder for.

På teamlederniveau søger vi en kollega som vil være en aktiv del af ledergruppen. Du skal være med til at udvikle lederteamet med din faglige viden, og skal turde vise dine styrker og dele din viden med dine kollegaer, og samtidig skal du kunne bede om hjælp og lære af det dine kollegaer lykkedes med.

Du vil få en mentor når du starter, som vil hjælpe dig i din opstart, men hele teamet er der for dig og deler gerne ud af deres viden. Vi er en forholdsvis ny ledergruppe, så der er rig mulighed for, at du får indflydelse på den vej vi sammen skal gå.

Vi forestiller os, at du er uddannet sygeplejerske eller terapeut, og har en lederuddannelse på diplomniveau eller lyst til at tage en sådan uddannelse. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har erfaringer fra en lignende stilling, herunder ledelse af flere faggrupper og økonomistyring
  • Har et stærkt fagligt fokus og kan udfordre vaner og arbejdsgange gennem undrende spørgsmål
  • Kan videreudvikle afdelingen ved, gennem positiv energi og arbejdsglæde at skabe rammerne for en kultur, hvor tillid, åbenhed og engagement er i højsædet
  • Er innovativ og kan tænke ud af boksen
  • Sætter en tydelig retning gennem en anerkendende, nysgerrig og ligeværdig kommunikation – også når det strammer til
  • Arbejder målrettet med arbejdsmiljø og trivsel gennem tydelighed og nærværende ledelse, hvor du skaber ro og retning
  • Er iderig og har lyst til at skabe forandring
  • Tør dele ud af din viden, og give plads til forskelligheder
  • Kan tage de svære samtaler og er god til at skabe tillid og relationer
  • Formår at skabe gode resultater i form af flere fastansættelser (fastholdelse) og nedbringe sygefravær og vikarforbrug

Hvad kan vi tilbyde:

Et motiveret team som glæder sig meget til at tage imod dig, og som håber på du har masser af gåpåmod og lyst til at være synlig, og sammen holde fast i at fortsætte den faglige udvikling.

En ledergruppe bestående af syv Teamledere, hvor du bliver den ottende, som fast mødes hver uge til ledermøder. Lige nu mødes vi 2 gange ugentlig på teams, så selvom vi sidder geografisk langt væk fra hinanden, så føles det ikke sådan når vi ses tit. Vi bruger tiden til at se hinanden som kollegaer og høre til hvordan det står til i de forskellige teams, og så hjælper vi hinanden så godt vi kan på tværs. Vi kan tilbyde masser af sparring og godt kollegaskab.

Første samtale bliver afholdt 20.juni 2022 og anden samtalen afholdes evt. i uge 26

Er du interesseret i stillingen så skynd dig at sende din ansøgning, der står et team på 50 medarbejder og glæder sig til at modtage din motiveret ansøgning.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat snarest eller senest 1. august 22.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Køge Kommune
Torvet 1
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet
21-05-2022
Udløber
19-06-2022
Kviknummer
331167621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed