Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder med teknisk forståelse og interesse for NIS 2

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-09-2023
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331576645
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, IT og web, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
IT-chef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at styrke Danmarks cyberresiliens? Har du erfaring med at lede tekniske specialister og har du selv en god forståelse for cyber- og informationssikkerhed? Så er det dig vi skal bruge i sektionen for nationale standarder, hvor vi søger en teamleder, der kan stå i spidsen for udvikling af sektionens tekniske faglighed.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Sektionen, som du bliver en del af, udarbejder Center for Cybersikkerheds nationale anbefalinger og vejledninger inden for cyber- og informationssikkerhed. Opgaven indbefatter stor berøringsflade med resten af Forsvarets Efterretningstjeneste samt sektoransvarlige myndigheder og kritisk infrastruktur virksomheder.

  • Vores anbefalinger og vejledninger skal være fagligt solide. Det kræver en grundig indsigt i it-infrastruktur og netværkssikkerhed, samt en god forståelse for risikoanalyse og it-beredskab. Vi kan som sektion ikke favne alle faglige kompetencer indenfor cyber- og informationssikkerhed, men du skal have en så god forståelse for området at du kan vejlede dit team og søge information både internt og eksternt.
  • Vores anbefalinger og vejledninger skal være rettidige. Vi har som national it-sikkerhedsmyndighed og som en del af Forsvarets efterretningstjeneste adgang til direkte viden om konkrete cybertrusler samt et godt samarbejde med specialister indenfor emerging technologies. Du vil som teamleder skulle forestå, at denne viden bliver indkorporeret i analyseprocessen der ligger forud for sikkerhedsanbefalinger.
  • Vores anbefalinger og vejledninger skal være anvendbare. En af de største udfordringer inden for cyber- og informationssikkerhed er formidling af relevante anvisninger til de rigtige mennesker. Du skal kunne omsætte tung teknisk viden til anvendbare sikkerhedsforanstaltninger på skrift, og sikre at denne er forståelig for sikkerhedsansvarlige i det danske samfund på mange forskellige modenhedsniveauer.
Vedtagelsen af NIS 2 direktivet kommer til at sætte et væsentlig præg på sektionens arbejde. Du og dit team vil indgå i både sektionens og afdelingens arbejde med at inkorporere direktivets krav og bestemmelser i CFCS produkter. Du vil derfor få en stor indflydelse på, hvordan cyber- og informationssikkerheden i Danmark udvikler sig.

Du vil som teamleder skulle deltage i både nationale og internationale fora, i bl.a. EU og ISO regi, så stillingen vil være forbundet med en lille mængde rejseaktivitet. Vi tillægger løbende uddannelse af vores medarbejdere stor vægt, så der er gode muligheder for at dygtiggøre sig indenfor sit valgte felt samtidig med at der tages hensyn til privatlivet.

Du og din baggrund er vigtig
Du har, eller er igang med, en it-uddannelse på bachelor/kandidat eller master niveau. Du har ligeledes erfaring med it-sikkerhed, gerne som it-sikkerhedsrådgiver -eller konsulent.
Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har CISM, CISSP, ISO27001 eller lignende certificering.
Alternativt er du officer (M321) med tilsvarende it-baggrund.

Du kan måske genkende dig selv i en eller flere af nedenstående udsagn?
• Har arbejdet med netværkssikkerhed.
• Har kendskab til roller og ansvar i en it-sikkerhedsorganisation.
• Har kendskab og/eller forståelse for domænesikkerhed.
• Har kendskab til og/eller forståelse for sikkerhed i user endpoint devices, f.eks malware beskyttelse.
• Har arbejdet med håndtering af it-sikkerhedshændelser.
• Har erfaring med ledelse af it-specialister.

Som person er du nysgerrig og har et godt socialt kompas. Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt, og kan samarbejde på tværs af en kompleks organisation og mange fagligheder. Du har et godt overblik og kan anskue situationer fra flere forskellige vinkler med henblik på at skabe konsensus.


Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed. Sammen arbejder vi for Danmarks sikkerhed, interesser og borgernes tryghed.

FE arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden. FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister, og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation. Vi har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle, er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

FE’s Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.


Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.
Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV profil via stillingsopslaget, senest den 24. september 2023.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted primo oktober og stiler mod en ansættelse fra 1. januar 2024. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på fe-2853@fe-ddis.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores beretning ”INDBLIK”, hvor du bl.a. kan få oplysninger om FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige forhold.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331576645
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, IT og web, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
IT-chef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed