Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder (chefkonsulent) for jura, løn og forhandling i syddansk psykiatri

Psykiatrien i Region Syddanmark

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
Psykiatrien i Region Syddanmark
Gl. Vardevej 101
6715
Esbjerg N
Tlf
99444921
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
04-09-2019
Kviknummer
330073432
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Chefkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vores HR-funktion styrker nu jura, løn og forhandling med en chefkonsulent, der får såvel den faglige som den personalemæssige ledelse af områderne. Har du lyst til ledelse og har du en solid faglig ballast inden for denne del af HR, så er det måske et job for dig?

Med den nyoprettede stilling som chefkonsulent for jura, løn og forhandling ønsker psykiatrisygehuset at sætte fokus på udviklingen af området, så det sikres, at sygehusets strategiske indsatser understøttes bedst muligt.

Der er et stort ansvar i stillingen, og du får række varierende opgaver. Blandt dem er understøttelse af sygehusets strategi om digitalisering og automatisering.

Du kommer til at arbejde nært sammen med kolleger og samarbejdspartnere med forskellig baggrund, blandt andet udviklingskonsulenter, sundhedsfaglige medarbejdere og ledere og tillidsfolk. Sammen er vi her for at understøtte vores kliniske afdelinger i at levere den bedste patientbehandling.

Vi har arbejdsplads i Vejle, men du skal forvente at komme en del ud til vores afdelinger i hele regionen.

Din profil

Du har ledererfaring samt erfaring fra arbejde med både løn, overenskomst, personalejura og forhandling, herunder samarbejdet med fagforeninger og tillidsfolk. Du har kendskab til forhandlingsstrategier og formår at opnå gode konstruktive løsninger.

Du har blik for organisationens behov, og forstår at prioritere. Du formår at navigere i spændingsfeltet mellem strategiske opgaver, projektopgaver og driftsopgaver. Du er nysgerrig og evner at samarbejde på alle niveauer.

Din baggrund er ikke afgørende. Det er dog afgørende, at du har relevant erfaring. Du kan fx være personalekonsulent med erfaring fra løn, jura og overenskomster, konsulent i en faglig organisation, jurist med erfaring og interesse for området eller personalekonsulent fra en kommune eller region.

Vi forventer desuden, at du har erfaring fra og kan navigere i en politisk ledet organisation.

Om os

HR, med cirka 30 medarbejdere, ledes af en HR-chef og er en del af Administrationen i psykiatrisygehuset. I HR arbejder vi med organisations- og kompetenceudvikling, rekruttering, uddannelse, arbejdsmiljø, løn- og personaleadministration, forhandlinger, overenskomstfortolkning og personalejuridiske forhold. Du får som chefkonsulent reference til HR-chefen og bliver leder for 13 medarbejdere.

Psykiatrisygehuset er ét af fem sygehuse i Region Syddanmark. Vores kerneopgave - vision, mission og strategiske indsatsområder er beskrevet i ”Udviklingsplan 2018 – 2021”. Kort og godt er det sygehusets opgave at sikre sammenhæng, bedre behandling og mere sundhed for mennesker med en psykisk sygdom. Administrationens – og dermed HR’s - vigtigste opgave er at understøtte den indsats.

Psykiatrisygehuset har 2600 medarbejdere i årsværk. Størstedelen arbejder tæt på patienter og pårørende - i døgnafsnit og ambulante funktioner, som geografisk er fordelt over hele Region Syddanmark.

Administrationen har sammen med sygehusledelsen til huse tæt på Vejle Sygehus på adressen Lille Grundet Hulvej 25, Vejle. Vi er godt 90 medarbejdere fordelt i Økonomi og Planlægning, Klinisk IT, HR og Ledelsessekretariatet. Vi tilbyder- en arbejdsplads med faglige og personlige udviklingsmuligheder. Som medarbejder vil du blive inddraget og have medindflydelse – både i det daglige, og når nye tiltag udvikles. Yderligere informationDu kan læse om psykiatrisygehuset generelt på www.psykiatrienisyddanmark.dk og særligt om vores strategiske afsæt på http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm367001, hvor du blandt andet finder sygehusets udviklingsplan.

Du er også velkommen til at kontakte administrationschef Anita Lykke på mobil 24796894 eller anita.lykke@rsyd.dk, eller forhandlingschef Frits Pedersen på telefon 99444831.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist 4. september 2019. Vi forventer at holde samtaler 10. og 11. september.

Forventet tiltrædelsesdato er snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Psykiatrien i Region Syddanmark
Gl. Vardevej 101
6715
Esbjerg N
Tlf
99444921
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
04-09-2019
Kviknummer
330073432
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Chefkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed