Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamlead til it-afdeling

I-Trust

Viborg, Midtjylland

Indrykket
09-04-2021
Kontakt
I-Trust
Baldersvej 12
8850
Bjerringbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
330595316
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Software Team Lead
Operational Team Leader
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Motiveres du af at gøre din viden og indflydelse gældende i arbejdet med komplekse it-løsninger? og har du interesse i at udvikle og sikre driften så kan det være at I-Trust er på udkig efter netop dig.
I-Trust søger en dygtig it-administrator og softwareudvikler med erfaring i SaaS-løsninger til at arbejde på vores platform. Du er sulten efter hele tiden at lære nyt i et hastigt udviklende teknisk miljø. Som person leder vi efter en profil med et udadvendt drive, der arbejder passioneret og selvstændigt med SaaS. Du synes, at det er spændende at gå på arbejde og tager selvstændigt ejerskab over dine opgaver.

Ansvar og opgaver

Din primære opgave bliver at opbygge og ajourføre virksomhedens SaaS-løsninger i forhold til de services, der leveres til vores kunder. Vi står overfor nye opgaver og søger hjælp til at varetage dem. Du skal interessere dig for sikkerhed, udvikling, it-sikkerhed, persondata og informationssikkerhed, da du skal være med til at sikre, at vi hele tiden lever op til de krav der stilles til os.

Dine opgaver består i:

  • Administration af SaaS-løsninger i samarbejde med outsourcing partnere
  • Planlægning af udviklingsopgaver i samarbejdet med konsulenter og udviklingsteam
  • Softwareudvikling
  • Kvalitetssikring af kode

Om dig - kvalifikationer og kompetencer
Du har en relevant længerevarende it-uddannelse, relevante certificeringer, og minimum to års praktisk erfaring fra arbejdsmarkedet. Du er bekendt med Angular, Python og C#. Og du sætter pris på godt håndværk, design og kvalitet.
Vi garanterer faglige udfordringer og personlig udvikling på et meget højt niveau såvel som et meningsfuldt job. Du bliver en del af en mindre virksomhed i vækst, hvor vi hjælper hinanden i mål og hvor opgaverne varierer. Omgangstonen er uformel, men samtidig professionel med leverancer i høj kvalitet for øje. Arbejdspladsen ligger i det østjyske, tæt på Århus, og med gode transportmuligheder.

Derudover lægger I-Trust vægt på, at du:

  • Formår at sætte dig i kundernes sted og forstår deres problemstillinger og situation
  • Kan begå dig både i frø- og fugleperspektiv i forhold til din kode
  • Kan kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale
  • Har analytiske evner og kan omsætte dem i struktureret form
  • Tager ansvar og kan lede andre

Lyder stillingen som noget for dig? Så send ansøgning og CV mærket Teamlead i emnefeltet, til kristensen@i-trust.dk hurtigst muligt. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, men vi venter gerne på den rigtige kandidat. Har du spørgsmål kan du kontakte Klaus Kristensen på +45 40 10 89 88 eller kristensen@i-trust.dk for nærmere oplysninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om I-Trust

I-Trust blev stiftet i 2002 med en vision om at bruge erfaringer fra undervisning og fra it-sikkerhed til oprettelse og afvikling af løsninger der støtter organisationer til fuld kontrol og overblik over deres forandringsprocesser, som dermed sikrer dokumentationen. Vi giver dine indsamlede data værdi og øger dermed bevidstheden mod en stærk it-sikkerhed. Vi har med årene udviklet os til en af Nordens førende videnscenter inden for it-sikkerhed & persondata, takket være en lang række samarbejdsprojekter på International niveau, herunder EU-regi.

Ansøg nu
Lignende job

Danfoss

ViaBiler A/S Vallensbækvej 71

Skatteforvaltningen, KBH, Hannemanns Allé 25
Virksomhedsinformation
I-Trust
Baldersvej 12
8850
Bjerringbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
330595316
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Software Team Lead
Operational Team Leader
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed