Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamchef med flair for værdiskabelse til Økonomifunktion i København

KAB

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2023
KAB
Enghavevej 81
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2023
Udløber
05-10-2023
Kviknummer
331578510
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Økonom
Teamchef
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du erfaring med ledelse og en solid økonomisk baggrund. Er du fagligt stærk og strategisk tænkende og ser du på hverdagens opgaver med fokus på værdiskabelse. Så er det dig, som vi søger til at lede og have ansvaret for økonomistyring til en række af de kunder, vi servicerer i KAB.

KAB er Danmarks største boligadministration
Vi udlejer og administrerer mere end 70.000 almene og kommunale boliger i hovedstadsområdet, samt leverer ydelser indenfor energidrift og byggerådgivning. Med boligen skaber vi rum til liv i fællesskab. Et fællesskab, hvor der er plads til både nærvær og forskellighed, og hvor vi tager et medansvar for en mere bæredygtig verden: Økonomisk, socialt og ikke mindst i forhold til både klima og miljø.

Bliv en del af KABs kundeøkonomi
Som teamchef i KAB vil du blive en nøgleperson i kundeøkonomi bestående af 45 kollegaer, som er fordelt på fire teams. Du vil have ansvaret for økonomistyringen af 7 boligorganisationer og tilhørende -afdelinger med godt 18.000 lejemål, og en samlet omsætning på 1.6 mia.kr. Du vil have det direkte ledelsesmæssige ansvar af 9 medarbejdere, som har arbejdsopgaver inden for udarbejdelse af regnskaber og budgetter og økonomisk rådgivning til kunder.

Din rolle som leder
Du skal skabe sammenhængskraft og gode relationer til resten af organisationen, og du skal stå for den daglige ledelse af et engageret team med fokus på samarbejde på tværs af kundeøkonomi.
Det bliver din opgave at bidrage til den strategiske retning og sikre eksekveringen heraf i hverdagen, samt være det faglige anker for medarbejdernes arbejdsopgaver mod kunderne.

Din profil:
Som leder har du en coachende og motiverende ledelsesstil. Du udstråler autencitet, robusthed og har et tydeligt ledelsesmæssigt værdisæt, Samlet set vil disse kompetencer være med til at skabe klarhed over prioriteterne og skabe retning, mening og følgeskab

  • Du har en høj faglighed og dermed mange års erfaring med udarbejdelse af budgetter og regnskaber, gerne inden for den almene boligbranche
  • Du er uddannet inden for økonomi evt. kandidat eller HD m.m.
  • Du er nytænkende og har en innovativ tilgang i forhold til fx digitale løsninger
  • Du trives og motiveres af at udvikle dine medarbejdere
  • Du har gode kommunikationsevner og er hurtig til at danne dig et overblik

Din arbejdsopgaver:

  • Ledelse af 9 medarbejdere, fordelt på 7 boligorganisationer og tilhørende -afdelinger
  • Sparring og opfølgning på udarbejdelse af årsregnskaber og budgetter for boligorganisationer og -afdelinger
  • Sparringspartner for bestyrelser og kundechefer.
  • Eksekvering af strategien, som blandt andet indbefatter optimering af arbejdsgange og processer på tværs af kundeøkonomi og KAB

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og fleksible rammer:
Du får en spændende og udfordrende hverdag med afvekslende og komplekse opgaver, som giver dig gode muligheder for at bruge og udvikle din faglighed og dine ledelseskompetencer. Du vil indgå i ledelsen i kundeøkonomi og dermed være en nøgle-medspiller, sammen med øvrige chefer, til at forme strategien for morgendagens økonomifunktion.

Tiltrædelse
Den 1. december 2023

Arbejdssted: Enghavevej 81, 2450 København SV tæt ved Carlsberg Station.

Interesseret?
Søg stillingen via linket senest den 5. oktober 2023. Vi holder samtaler løbende. Send derfor din ansøgning snarest. Når de rette kandidater er fundet, vil stillingsopslaget blive taget ned.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundeøkonomichef Mathias Løfgren på mobil nr. 24 85 52 20.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøg nu
KAB
Enghavevej 81
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2023
Udløber
05-10-2023
Kviknummer
331578510
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Økonom
Teamchef
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed