Gem annonce

Tandlæger til Socialtandplejen på Mændenes Hjem

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2022
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
21326456
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
331326458
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du uddannet tandlæge og brænder for at hjælpe vores borgere i målgruppen med særlige behov med hovedfokus på borgerne i målgruppen for socialtandpleje?

Nu har du muligheden for at blive vores kollega i Voksentandplejen i Københavns Kommune i opgaveløsningen omkring socialtandpleje på den nyrenoverede tandklinik på Mændenes Hjem på Vesterbro. Vi skal have besat alle ugens fem hverdage, hvor stillingerne som udgangspunkt er til besættelse mandage-fredage kl. 12.00-15.00, men andre timetal kan komme i spil efter individuel aftale. Du vil i løbet af december måned blive introduceret til Voksentandplejen som arbejdsplads, hvorefter du vil påbegynde patientbehandlingen fra januar 2023.

Hvad kan vi tilbyde dig som kollega i Voksentandplejen?
Vi har en unik arbejdsplads, hvor alle medarbejdere er dedikeret til at hjælpe de svageste grupper i vores samfund. Dette gør vi ved at behandle patienter i omsorgstandpleje-, specialtandpleje- og socialtandplejeregi.

Derudover har vi et team i Tandlægekonsulenten, der hjælper privatpraktiserende tandlæger med at søge tilskud til tandbehandling til de københavnere, der har brug for økonomisk hjælp til tandlægeregningen.

Du vil på vores arbejdsplads møde

 • klinisk arbejde ved tandlægestolen med vores patienter i målgruppen på den dedikerede socialtandplejeklinik på Mændenes Hjem og eventuelt også på tandklinikken på Kofoeds Skole
 • Journalsystemet Aldente
 • et arbejdsfællesskab, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt, og hvor vi lægger vægt på faglig sparring og på hele tiden at være fremmest blandt kommunerne inden for vores fagområde
 • et arbejdsfællesskab, der prioriterer trivsel højt, og hvor vi altid har fokus på det gode samarbejde internt i Voksentandplejen (se vores kodeks) såvel som eksternt med vores samarbejdspartnere på tværs af kommunen.
 • et arbejdsfællesskab, hvor vi hver dag går på arbejde for at løfte vores kerneopgave: ”Voksentandplejen lykkes, når den enkelte oplever, at vi i fællesskab med vores samarbejdspartnere øger sundheden”.
Hvad vi ønsker af dig som vores kommende nye kollega

 • Du er uddannet tandlæge og brænder for at hjælpe vores borgere i målgruppen med særlige behov med hovedfokus på borgerne i målgruppen for socialtandpleje (= hjemløse, herbergsbeboere, brugere af varmestuer/væresteder samt personer med et kaotisk stof- eller alkoholforbrug)
 • Du har ret til selvstændigt virke (et krav)
 • Du har gerne erfaring med tandpleje for voksne borgere med funktionsnedsættelser. Erfaring med aftagelig protetik vil det være kvalificerende, men er ingen betingelse
 • Du kan lide en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver med tværfagligt samarbejde og det kliniske arbejde ved tandlægestolen
 • Du har gode kommunikative evner og formår at tale i øjenhøjde med alle vores forskellige borgere i socialtandplejen
 • Du har gode samarbejdsevner og vil sammen med os andre arbejde for høj trivsel, så vi udover at gøre en forskel for borgerne også har det sjovt og rart på arbejdspladsen
Din personlige modenhed, engagement og kliniske erfaring værdsættes, hvorfor du er velkommen til at søge uanset alder.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.
Vi ønsker stillingerne besat den 1. december 2022.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte overtandlæge Valdemar Weimar Hein på 3317 5775 eller souschef tandlæge Helle Bondorf Gerdes 2492 8805.
Yderligere oplysninger om arbejdspladsen findes på www.voksentandplejen.kk.dk.

Søg via linket senest søndag den 23. oktober 2022
Kandidater til samtale vil forventeligt få besked den 26. oktober.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 2. november 2022 mellem kl. 9.00 og kl. 14.30.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
21326456
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
331326458
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce