Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæger til Assens Kommunale Tandpleje

Assens Kommune - Tandplejen

Assens, Fyn

Indrykket
16-04-2019
Kontakt
Assens Kommune - Tandplejen
Rådhus Allé 5
5610
Assens
Praktisk information
Oprettet
16-04-2019
Udløber
18-04-2019
Kviknummer
329978256
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at arbejde med børn og unge i et åbent og professionelt miljø, hvor faglighed og kommunikation er i højsædet? Er du engageret og fleksibel, og vil du være med til at udvikle en nytegning af Assens Kommunale Tandpleje? Så er du måske en af vores nye tandlæger.

Assens Kommunale Tandpleje søger to tandlæger, som vil være med til at præge en nytegning af Assens Kommunale Tandpleje. Stillingerne er med tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. juni 2019 og kan både være på deltid eller fuldtid (21/35 timer ugentligt).  
 
Hvem er vi  
Assens Kommunes Tandpleje har klinikker på to matrikler i henholdsvis Tommerup og Assens. Begge klinikker har dejlige lokaler med fuldt moderne udstyr, og du vil begge steder møde engagerede og loyale kollegaer.  
 
Vi tilbyder tandpleje til ca. 6000 børn og unge samt omsorgstandpleje til udsatte borgere, og vi har fokus på at levere høj service og kvalitet til alle vores patienter.  
 
Vi er en arbejdsplads i stor udvikling og forandring, og vores nye overtandlæge tiltræder den 1. maj 2019. Du har rig mulighed for at være med til at udvikle det tværfaglige og kollegiale samarbejde i klinikken, i den samlede tandpleje og under en ny afdeling for PPR og Sundhedsfremme.  
 
Hvem er du  
  • Du er uddannet tandlæge, og du er fagligt opdateret og kan arbejde selvstændigt.
  • Du har stor lyst til at arbejde med børn og unge i et meget åbent og professionelt miljø, hvor fagligheden og kommunikationen med børn, unge og forældre er i højsædet.
  • Du er engageret og fleksibel.
  • Du har fokus på samarbejde, vision og holdånd.  
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere  
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for PPR og Sundhedsfremme, Mette Lindkær, på tlf. 51 82 10 65, hvis du har uddybende spørgsmål til stillingerne. Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk, hvor du også finder tandplejens hjemmeside.  
 
Ansøgningsfristen er den 19. april 2019, og ansættelsessamtaler afholdes den 26. april 2019. Bevis for uddannelse vedlægges ansøgning og CV.  
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!  
 

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=b471401e)

Ansøg nu
Job i virksomheden

Assens Kommune - Tandplejen
Virksomhedsinformation
Assens Kommune - Tandplejen
Rådhus Allé 5
5610
Assens
Praktisk information
Oprettet
16-04-2019
Udløber
18-04-2019
Kviknummer
329978256
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed