Gem annonce

Tandlæge til omsorgs-, special- og socialtandplejen i Københavns Kommune

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
23203973
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
10-10-2023
Kviknummer
331578305
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst at gøre en reel forskel for de københavnere, der har allermest brug for dine tandlægefaglige og menneskelige kompetencer?
Så er det nu, at du har muligheden for at blive vores tandlægekollega i Voksentandplejen i Københavns Kommune i opgaveløsningen omkring omsorgs-, special- og socialtandpleje fra den 1. december 2023. Der er tale om en fuldtidsstilling svarende til 4,5 dage om ugen. De ledige timer kan evt. deles op på to interesserede kandidater.

Vi arbejder i Voksentandplejen som udgangspunkt 32 timer om ugen fordelt på 46 arbejdsuger svarende til overenskomstens norm på 1.440 timer/år. Arbejdstiden ligger mellem kl. 08-15.30.

Vores klinikker er fordelt rundt om i København på plejehjem, hospitaler, Mændenes Hjem og Kofoeds Skole med vores hovedsæde på det tidligere Rudolph Bergh Hospital på Tietgensgade lige over for Tivoli.

Hvad kan vi tilbyde dig som kollega i Voksentandplejen?
Voksentandplejen er en unik arbejdsplads, hvor alle medarbejdere er dedikerede for at hjælpe de svageste grupper i vores samfund – dette gør vi ved at behandle patienter i omsorgstandpleje-, specialtandpleje- og socialtandplejeregi. Derudover har vi et team i Tandlægekonsulenten, der hjælper kommunens andre forvaltninger med tandlægefaglige vurderinger, når københavnske borgere har brug for økonomisk hjælp til tandlægeregningen hos privatpraktiserende tandlæger.

Du vil på vores arbejdsplads møde

 • klinisk arbejde ved tandlægestolen med vores patienter i målgruppen inden for omsorgs-, special- og socialtandplejeområdet – du kommer til at gøre en reel forskel for den enkelte ældre, borgeren med psykisk sygdom eller handicap, eller socialt udsatte, hvilket gør arbejdsdagene meningsfulde og opløftende
 • journalsystemet Al Dente
 • en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på den fagligt optimale behandling til den enkelte patient uden at skulle blande patientens økonomiske formåen ind i overvejelserne
 • et arbejdsfællesskab, hvor du får mulighed for at udvikle dig såvel fagligt som personligt, og hvor vi lægger vægt på faglig sparring og på hele tiden at være fremmest blandt kommunerne inden for vores fagområder
 • et arbejdsfællesskab, der prioriterer trivsel højt, og hvor vi altid har fokus på det gode samarbejde såvel internt i Voksentandplejen (se vores kodeks her) som eksternt med vores samarbejdspartnere på tværs af kommunen
 • et arbejdsfællesskab, hvor vi hver dag går på arbejde for at løfte vores kerneopgave: 'Voksentandplejen lykkes, når den enkelte oplever, at vi i fællesskab med vores samarbejdspartnere øger sundheden'
Hvad ønsker vi af dig som vores kommende nye kollega?
Udover at være uddannet tandlæge brænder du for at hjælpe vores borgere i målgruppen voksne med særlige behov samtidig med, at du er i besiddelse af flere eller alle af nedenstående kompetencer:

 • Du har ret til selvstændigt virke.
 • Du har gerne erfaring med tandpleje for voksne borgere med funktionsnedsættelser. Erfaring med aftagelig protetik vil være kvalificerende, men er ingen betingelse. Derimod værdsættes din personlige modenhed, dit engagement og din kliniske erfaring, hvorfor du er velkommen til at søge uanset alder.
 • Du kan lide en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver med alt fra forebyggelse, tværfagligt samarbejde og det kliniske arbejde ved tandlægestolen.
 • Du har gode kommunikative evner og formår at tale i øjenhøjde med alle vores forskellige patienter og samarbejdspartnere.
 • Du har gode samarbejdsevner og vil sammen med os andre arbejde for høj trivsel, så vi udover at gøre en forskel for borgerne også har det sjovt og rart på arbejdspladsen.
Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Aflønning i henhold til gældende overenskomst samt principperne om Ny Løn.

Yderligere information
Nærmere oplysninger om stillingen kan rettes til souschef tandlæge Helle Bondorf Gerdes på 2492 8805. Helle er nærmeste leder for tandlægerne i Voksentandplejen. Yderligere oplysninger om arbejdspladsen findes på www.voksentandplejen.kk.dk.

Søg via linket senest tirsdag den 10. oktober 2023
Kandidater til samtale vil forventeligt få besked onsdag den 11. oktober om eftermiddagen. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 25. oktober kl. 08.30-15.00.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
23203973
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
10-10-2023
Kviknummer
331578305
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce