Gem annonce

Tandlæge til Børne- og ungdomstandplejen

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
10-06-2021
Kontakt
Rudersdal Kommune
Stationsvej 36
3460
Birkerød
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
04-08-2021
Kviknummer
330694491
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Da en af vores dygtige tandlæger skal studere videre, søger vi en tandlæge på fuldtid.

Om jobbet

Du skal som udgangspunkt foretage alle former for tandbehandling i Børne- og ungdomstandplejen for 0-18 årige. Børne- og ungdomstandplejen i Rudersdal Kommune foregår på 5 tandklinikker, der ligger på skoler jævnt fordelt i kommunen. På vores klinikker arbejder vi i teams på 5-7 medarbejdere, som også arbejder sammen på tværs. Du indgår i et team med stor faglighed, hvor vi støtter, hjælper og lærer af hinanden.

Din profil

Du skal være uddannet tandlæge, fagligt opdateret og brænde for at arbejde med børn og unge.
Du kommunikerer og formidler på en anerkendende måde og skaber trivsel for både børn og unge, deres pårørende og dine kolleger. Du er ansvarsbevidst, udviser initiativ og engagement på en naturlig og venlig måde. Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre. Vi bruger TK2 som elektronisk patientjournal og digital post til daglig korrespondance, så du skal både have lyst til og flair for at anvende IT i det daglige.

Har du interesse for kirurgi, socialtandpleje og omsorgstandpleje er det muligt at arbejde med dette i tandplejen.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø højt og prioriterer en høj grad af medarbejderindflydelse og ansvar.

Vi sætter høj faglighed, kompetenceudvikling og kvalitet i arbejdet i centrum og har derudover som mål, at medarbejdere udvikles og er motiverede og fremsynede.
Du vil derfor opleve et arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at sætte dine faglige og personlige kompetencer i spil i samarbejde med gode og dygtige kolleger. Og så holder vi også af, at være sammen til faglige og sociale arrangementer.

Tandplejen er i gang med en udviklingsproces hvor vi i endnu højere grad ønsker at arbejde sundhedsfremmende og forebyggende. Vi ønsker at blive endnu bedre til at samarbejde med børn og forældre, så de inddrages på en anerkendende og ligeværdig facon i arbejdet omkring forbedring af den enkeltes tandsundhed og trivsel. Du vil, som en ny tandlæge, blive en aktiv del af denne udviklingsproces, hvor vi på sigt også ønsker at arbejde mere henholdende og bruge non-operative metoder.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling på 35 timer fordelt på 41 uger om året. Ønsker du et mindre timeantal eller en kombinationsstilling kan dette medtænkes i en mulig ansættelse.

Stillingen ønskes besat 1. september 2021 eller snarest derefter.

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst.

Om os

Tandplejen i Rudersdal Kommune servicerer 13.000 af kommunens ca. 57.000 borgere. Vi varetager børne- og ungdomstandpleje, omsorgstandpleje og socialtandpleje. Vi er 40 ansatte, fordelt på fem behandlingsklinikker og en tandreguleringsklinik.

Administrationskontor med Overtandlæge og sekretærer er beliggende i Administrationscentret, Stationsvej 36, 3460 Birkerød.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vedhæft venligst relevante uddannelsesbeviser og CV.

Samtaler: Forventes afholdt den 12. august 2021.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Rudersdal Kommune
Stationsvej 36
3460
Birkerød
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
04-08-2021
Kviknummer
330694491
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce