Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæge søges til Kolding - egnet for tandlægeægtepar

Tandlægen.dk

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-04-2019
Tandlægen.dk
Dyrehavegårdsvej
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
13-05-2019
Kviknummer
330007360
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Specialtandlæge
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Klinikker, Tandlægepraksis, Tandhygiejne
Sprog
Dansk Læse/ tale

Søger du nye udfordringer som rækker ud over kompetent og ambitiøs tandpleje, så er du måske vores nye tandlæge?

Du er et sted i din karriere, hvor du inden for nogle år også har lyst til klinikledelse, hvorfor din ansættelse som tandlæge også vil inkludere et glidende generationsskifte af vores klinik. Du vil indgå i og på sigt overtage ledelsen af en moderne, lys og velfungerende klinik.

 
Som mulig kommende klinikleder i tandlægen.dk vil du få ansvaret for drift, ledelse og sundhed på klinikken. Du vil få mulighed for at udleve dine ambitioner om at være klinikleder uden selv at skulle opbygge eller selvstændigt købe egen klinik. Du deltager desuden naturligt på tandlægen.dk's interne lederuddannelse og bliver en del af vores netværk for klinikledere med mulighed for masser af sparring og vidensdeling.

Hvis du er gift eller partner med en tandlæge, kan I med fordel sende os begge jeres ansøgninger, da vi søger 2 tandlæger til vores klinik. I kunne også være et vennepar, der gerne vil lede og drive en klinik sammen.

Stemningen på klinikken er top professionel, og vi har et veluddannet personale, som hjælper hinanden og dig. Vores team består i dag af to tandlæger, fire klinikassistenter og en sekretær. Samarbejde er en vigtig del af vores hverdag, og vi har altid bestræbt os på at skabe Danmarks bedste arbejdsplads, så der findes god stemning og godt humør på klinikken.

Vi har fra den 1. juni 2019 fire moderne units, og vi har erfaring indenfor de fleste behandlinger. Vi scanner, designer og fræser selv 95% af vores kroner, som kan være klar til cementering på få timer. Vi er Invisaligncertificerede, og vi vægter kvalitet i tandbehandling højt, hvorfor løbende videreuddannelse er et must.

 

Klinikken er centralt beliggende i Kolding i et klinikhus i stueplan. Der er gode trafikale forhold, da der er egen p-plads, og klinikken ligger tæt på stationen. 
 

Faglighed og fællesskaber
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Vi planlægger sammen med dig kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikre at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling. Vi har faglige fællesskaber på tværs af klinikkerne i kæden, blandt andet også et netværk for klinikledere. Har du et særligt specialistområde, der har din interesse, finder vi det faglige netværk, der passer til dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer det er kun op til dig at gribe mulighederne.   

 

Om dig
Du har erfaring som tandlæge og er i besiddelse af Jus. Du har lyst til kliniklederrollen på længere sigt og vil bidrage med det dét kræver både fagligt, ledelsesmæssigt og personligt.

Din tilgang er samarbejdende med lysten til sparring og bidrag til et sundt arbejdsklima.

Stillingen er fuldtid med opstart i uge 32.

 

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikken på 70 400 288. 

Jobbet søges via Ansøg feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Ansøg nu
Tandlægen.dk
Dyrehavegårdsvej
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
13-05-2019
Kviknummer
330007360
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Specialtandlæge
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Klinikker, Tandlægepraksis, Tandhygiejne
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed