Gem annonce

Tandlæge i Grønland en helt særlig udfordring i fantastiske omgivelser!

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Indrykket
11-11-2023
Det Grønlandske Sundhedsvæsen
Jens Kreutzmannip
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2023
Udløber
31-12-2023
Kviknummer
331511814
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Sprog
Dansk Læse/ tale

At være tandlæge i Grønlands landstandpleje er et særdeles meningsfyldt arbejde, hvor du bidrager synligt til forbedring af både børn, unge og voksnes tandsundhed. I Landstandplejen kan du få værdifuld erfaring og udvikle dig som både person og tandlæge.

Vi tilbyder fastansættelse eller korttidsvikariater af minimum 3 måneders varighed.

Hvorfor tandlæge i Grønland?

Vi garanterer spændende, afvekslende og varierede arbejdsdage i fantastiske omgivelser, der vil være udviklende og udfordrende - både fagligt og personligt.

Hos os er der tid til patienterne og tid til kollegaerne, og tid til opgaverne, Du vil opleve en tættere kontakt med alle du møder da enhederne er små og afstande er store.

Hvad kan jeg forvente?

Du kan forvente en spændende arbejdsdag, hvor du kan have mange behandlinger af varierende art. Vi har moderne tandklinikker. Fra de større byer betjenes byens og de tilhørende bygders borgere. Du vil deltage i bygdebesøg, hvor du møder og behandler borgerne i deres lokale miljø. En helt særlig oplevelse og udfordring.

Du vil få et tæt samarbejde med dine kolleger på klinikken. I hjælper hinanden, når der er brug for det, f.eks. ved tolkning og diverse behandlinger. Det faste personale har et rigtig godt kendskab til daglige rutiner og arbejdstilgang, som du vil drage nytte af.

Hvad forventes der af mig?

For at få succes i vores sundhedsvæsen er det vigtigt at du har interesse for Grønland og er interesseret i at blive en del af det grønlandske samfund. Som tandlæge i Grønland skal du være fagligt dygtig, kunne arbejde selvstændigt og klare mange af hverdagens praktiske og faglige problemstillinger selv, særligt i de mindre byer og bygder på kysten. Du skal være effektiv og handlekraftig. Samtidig er du også med til at præge din arbejdsdag.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt

Cheftandlæge Lone Mahnfeldt loma@peqqik.gl eller +299 547514

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job
Det Grønlandske Sundhedsvæsen
Jens Kreutzmannip
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2023
Udløber
31-12-2023
Kviknummer
331511814
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce