Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tag del i udviklingen af et moderne Debitor-team

Capio A/S

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2023
Kontakt
Capio A/S
Hans Bekkevolds Allé 2B
2900
Hellerup
Praktisk information
Oprettet
19-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
331469744
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du en erfaren Debitor Specialist, der er motiveret af kvalitet i fakturering, og ønsker du at blive en del af et team i højt gear? Så læs endelig videre.

Capio tilbyder

I Capio er vi på en rejse mod at blive en af de stærkeste spillere i branchen. At blive den bedste til noget er ikke let. Det kræver dygtighed, hårdt arbejde, et højt ambitionsniveau og beslutsomhed – både i at sætte den overordnede retning og i det daglige arbejde.

Capio er en del af Ramsay Santé, som er en børsnoteret virksomhed, der kræver høje standarder og effektive processer for at bidrage til et stærkt ledelsesgrundlag for fakta og databaserede beslutninger.

Ansvar og indflydelse

I Capio har vi travlt, men har plads til humor og vi sætter pris på en uformel omgangstone. Du bliver mødt med store forventninger, som støttes op af en relevant personlig og faglig sparring.

Vi har brug for dig til at tage ansvar for følgende inden for faktureringsområde som indebærer:

 • Ansvar for en portefølje af kunder (typisk Sundhedsforsikringer) – den fulde arbejdsgang og ansvar, herunder:
 • Forståelse af kontraktgrundlag med kunden
 • Dokumentation og monitorering af aftalt patientrejse
 • Fakturering af kunder i henhold til kontrakt
 • Ad hoc undersøgelser og rapportering i samarbejde med kunder
 • Afstemning på kundekonti
 • Løsning af eventuelle problemstillinger mellem kunde og Capio
 • Da Debitor-teamet er en del af Finansafdelingen, vil der til tider være andre opgaver på tværs af hele Finans-teamet, du vil forventes at bidrage til, da vi arbejder som ét team, der hjælper hinanden.

Der er tale om en fuldtidsstilling i et bredt funderet team som samarbejder med vores afdelinger i hele landet. Arbejdsstedet er som udgangspunkt i Hellerup, men assistance på vores øvrige matrikler kan være påkrævet.

Capio søger

Vi søger dig, der kan dit kram som Debitor eller Regnskabsmedarbejder, og som har en solid økonomiforståelse, for hvad der ligger bag systemerne, og derfor ikke blot arbejder på rutinen.

 • Du har en relevant økonomi- eller kontoruddannelse.
 • Du må gerne have 2-3 års erfaring fra en økonomiafdeling eller lignende.
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra sundheds- eller forsikringssektoren, men det er ikke et krav.
 • Du er i stand til at arbejde selvstændigt.
 • Du skal være nysgerrig og have lyst til at udvikle dig – Capio er optaget af udvikling, og vi ved, at det betyder, vi en gang imellem fejler, hvilket er okay – for déri ligger læring.
 • Du skal have en positiv indstilling, være god til at samarbejde og formå i bedste iværksætterstil at gøre det umulige muligt.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team-leder Bodil Skodborggaard bsk@capio.dk eller CFO Benedikte Lohse på blo@capio.dk                     .

Ansøgningsfrist

Søg hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtale.

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har seks hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Brøndby, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

 

Læs mere om os på www.capio.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Capio A/S
Hans Bekkevolds Allé 2B
2900
Hellerup
Praktisk information
Oprettet
19-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
331469744
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed