Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tåsingeskolen søger en afdelingsleder til børnemiljøet på afdeling Sundhøj

Svendborg Kommune

Svendborg, Fyn

Indrykket
05-01-2020
Kontakt
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700
Svendborg
Tlf
30174666
Praktisk information
Oprettet
05-01-2020
Udløber
12-01-2020
Kviknummer
330134515
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Svendborg Kommune har sat gang i et utroligt spændende skoleudviklingsprojekt omkring mangfoldige læringsmiljøer. Derfor har vi brug for en afdelingsleder på Tåsingeskolen, der ønsker at være helt tæt på hverdagens praksis blandt børn og voksne, således at vi kan opfylde vores skoleambition om at blive en almenpædagogisk og almendidaktisk stærkere skole til glæde for alle. 
 
Din opgave og dit ansvar består bl.a. af, i samarbejde med lærere, pædagoger, vejledere og skoleledelsen, at udfolde skolens mål og indsatsområder for børnemiljøet på afdeling Sundhøj (SFO og 0. - 5. klasse på 2 spor), så vores elever bliver fagligt dygtigere og trives endnu bedre.
 
For at lykkes med vores opgaver, arbejder vi som skole datainformeret og vidensbaseret for at sikre progression hos alle vores elever, både i forhold til trivsel og læring. Du har som leder en særlig rolle i at være rollemodel for denne tilgang.
 
Vi har følgende forventninger til dig:
 

 • Du har mod på at videreudvikle det mangfoldige læringsmiljø via professionelle læringsfællesskaber i børnemiljøet – herunder også i vores SFO.
 • Du opfatter dig selv som en meget velfunderet leder, der gerne deler din iver og glæde for elevers udvikling med lærere og pædagoger, både gennem dialog og viden om hvad der gør en forskel i praksis.
 • Du ønsker at være helt tæt på praksis, fordi indgående kendskab til praksis bl.a. er en forudsætning for at bedrive god ledelse og progression hos eleverne. 
 • Du mener, at ikke alt er lige godt, og du har mod til at stå på mål for både dine og skolens synspunkter i forhold til undervisningens pædagogiske tilgang, struktur og indhold med det mål for øje, at eleverne skal have den bedste læring og en varieret skoledag.
 • Du er et ordentligt og anerkendende menneske, der tror på at høje forventninger skaber både glæde og udvikling omkring dig, og er med til at sikre et godt arbejdsmiljø.
 • Du er loyal og motiveret af at forfølge skolens mål, og tør stå i spidsen for det der gør en forskel i praksis.
 • Du indgår i et forpligtende samarbejde med vores leder af forårsSFO, hvor din opgave bliver at være med til både udvikling og drift af hverdagen i forårsSFO.
 • Du har en relevant uddannelse og gerne en lederuddannelse (eller påbegyndt lederuddannelse), for at imødekomme de opgaver, der skal løses.
   
Du kan forvente: 
 • At blive mødt af herlige elever og deres samarbejdsvillige forældre.
 • Ambitiøse lærere og pædagoger, der hver dag knokler for at lykkes med at gøre eleverne til den bedste udgave af sig selv.
 • Engagerede lederkolleger, som kan give dig faglig sparring, bakke dig op når det er udfordrende, og grine med dig når det er sjovt.
 • ”Ordentlighed, ansvarlighed og fordomsfrihed” som grundlæggende ledelsesværdier.
 • At din hverdag bliver støttet af mange aktører, og ikke mindst vil skolens ressourcecenter håndtere en masse opgaver sammen med dig.
 • En skole med gode fysiske rammer for både børn og voksne.
 
Tåsingeskolen er kommunens største folkeskole og ligger i ”smørhullet” af vand, skov, by og land.
 
Du kan finde mange flere oplysninger på vores hjemmeside: www.taasingeskolen.dk Her vil du finde mere information om skolens vision, mission og værdier og læse mere om Tåsingeskolen.
 
Vi glæder os til at blive udfordret, og ser frem til at kunne ansætte vores nye afdelingsleder den 1. marts 2020.
 
Der vil blive afholdt samtalerunder. Ansøgere der går videre til anden samtalerunde vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.
 
Første samtalerunde er torsdag den 16. januar 2020 og anden runde er torsdag den 23. januar 2020.
 
Du er meget velkommen til at kontakte Tåsingeskolens skoleleder, Kasper Føns på 30176728, såfremt du har behov for afklaring af konkrete spørgsmål i forbindelse med stillingen.
Du er ligeledes meget velkommen til at kontakte skoleleder Kasper Føns ift. besøg på skolen forud for din ansøgning.
 
Bemærk, at der ved fremsendelse at ansøgning skal medsendes dokumentation for uddannelse og meget gerne udtalelser og/eller angivelse af referencer.
 
Løn- og personalekontoret indhenter straffeattest og børneattest på den ansøger, der bliver ansat. Det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af Juridisk afdeling i samarbejde med direktøren for Børn og Unge i Svendborg Kommune. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og LC, herunder principperne om ny løn.
 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700
Svendborg
Tlf
30174666
Praktisk information
Oprettet
05-01-2020
Udløber
12-01-2020
Kviknummer
330134515
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed