Gem annonce

Systemingeniør til udvikling af elektronisk indhentning

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
330529482
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Programmør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Til en nyoprettet stilling i afdelingen for elektronisk indhentning (SIGINT) søger vi en dygtig systemingeniør, der vil være med til at udvikle FE's SIGINT-systemer.

Vil du være en del af et spændende og innovativt miljø, hvor der vil være rig mulighed for faglig og personlig udvikling, samtidig med at du bidrager til at styrke Danmarks sikkerhed? Så har vi en stilling til dig.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Jobbet består af integration af egenudviklede systemer i sammenspil med open-source og kommercielle produkter. Der vil være fokus på at automatisere og udvikle overvågning af systemerne for at sikre stabilitet og effektivitet. I den forbindelse vil der være en del egenudvikling.

Din kontaktflade vil primært være internt i afdelingen og med vores driftssupport, men du skal også kunne formidle udfordringer og løsninger, f.eks. til vores it-arkitekter.

Du og din baggrund er vigtig
Du er bachelor eller ingeniør inden for it eller har opnået DevOps-erfaring fra tidligere stillinger. Du er dygtig til python, linux shell-scripts og administration af linux-systemer. Det er en fordel hvis du har kendskab til C++. Du har en grundlæggende forståelse af netværk og protokoller som f.eks. IP, TCP, UDP eller tilsvarende.

Du har lyst og evne til at sætte dig ind i og dokumentere komplicerede tekniske løsninger og du er god til at bevare overblikket i situationer, for eksempel når der opstår fejl på systemerne.

Du kan være erfaren eller nyuddannet – det vigtigste er, at du er nysgerrig, har lyst til at rykke grænser og bliver motiveret af at omsætte dine ideer til virkelighed og udvikle stabile automatiserede løsninger.

Du arbejder selvstændigt og trives i et til tider hektisk miljø, som kræver fleksibilitet. Du er samtidig en holdspiller, som er god til at udveksle idéer og sparre med dine kolleger.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Fysisk vil arbejdspladsen være vores afdeling på Skydebanevej, Dragør.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest 18. marts 2021.
Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2222, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE's opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
330529482
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Programmør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce