Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejefaglig Teamleder til Hjemmeplejen

Ishøj Kommune

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
24-04-2019
Kontakt
Ishøj Kommune
Vejledalen 7
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
24-04-2019
Udløber
23-05-2019
Kviknummer
330010409
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Sygeplejefaglig Teamleder til Hjemmeplejen

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at arbejde med ledelse i en velfungerende hjemmepleje, hvor fagligheden er i højsædet? Vi er på udkig efter en ny lederkollega, som vil være med til at gøre vores hjemmepleje endnu bedre.

Det bliver du ansvarlig for
Du bliver en del af hjemmeplejens ledelse med særligt ansvar for et team af Sygeplejerske og Social- og sundhedsassistenter, en sygeplejeklinik og akutfunktion. Du får personaleansvar for ca. 28 medarbejdere.

Som teamleder er din overordnede opgave, at sikre planlægningen af og kvalitet i de sygeplejefaglige opgaver, så hjemmeplejen opfylder de besluttede kvalitetsstandarder og ydelsesaftaler. Det betyder i praksis, at du i tæt samarbejde med de tilknyttede planlæggere, sikrer en fortsat smidig og velfungerende drift til glæde og gavn for både borgere og medarbejdere.

Vi gør meget ud af at have en veldreven arbejdsplads med et godt tværgående samarbejde. Det er derfor helt naturligt for dig kontinuerligt, at have fokus på udvikling af arbejdsgange og processer samt det at indgå i tværgående samarbejde og løsning af hjemmeplejens generelle udfordringer. Herunder indgår naturligvis også vagtplanlægning og ansvaret for at rekruttere nye medarbejdere efter behov, og for at sikre udviklingen af teamet og hver enkelt medarbejder.

Vi forventer
Rent fagligt forventer vi, at du har en sygeplejefaglig uddannelse, gerne suppleret med en lederuddannelse og/eller nogle års ledererfaring bag dig. Vi forventer samtidigt, at du har arbejdet i en hjemmepleje, så du forstår opgaverne og ikke mindst de vilkår, de skal løses under. Vi ser derudover gerne, at du har erfaring med planlægning herunder kendskab til planlægnings- og dokumentationsværktøjer, og kender og anvender overenskomstaftaler på de gældende områder.

Vi har lige implementeret CURA, CURA Plan og FSIII.

På det personlige plan søger vi en teamleder, der brænder for den faglige udvikling og personaleledelse. Du skal gerne have en naturlig trang til at tænke i forbedring af den måde opgaverne løses på. Du skal have lyst til et job med stor selvstændighed, og du skal evne at træffe hurtige beslutninger baseret på dine erfaringer, i forhold til at få driften til at køre let og smidigt. Du skal være lyttende og nærværende i din måde at omgås andre på, men evne at holde fokus på opgaven. Vi lægger stor vægt på at inddrage vores kompetente medarbejders meninger og holdninger i forhold til, hvordan opgaven løses bedst muligt.

Vi tilbyder
At introducere dig grundigt til din nye arbejdsplads og dine nye opgaver, så du er sikker på at komme godt fra start. Du vil blive en del af et nyetableret ledelsesteam, hvor værdier som at tænke ledelse opad, nedad, indad og til siden vægtes højt. I ledergruppen er der også fokus på det at tage og give såvel lederskab som følgeskab. Vi vil sørge for, at du løbende tilbydes udviklingsmuligheder, så du kan matche de udfordringer, du måtte stå overfor.

Der er i alt 3 teams i hjemmeplejen, hvoraf det ene er et sygeplejeteam. Vi arbejder hele tiden på at have en velfungerende hjemmepleje, hvor fagligheden er i højsæde og hvor vi værdsætter godt kollegaskab.

Såfremt du har lyst til at høre mere til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Leder af Hjemmeplejen Dina Munk på tlf. 61936310 eller faglig leder Jim Hansen på tlf. 23373585.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst på området og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest 1. juli 2019.

Vi vil gerne have din ansøgning senest d. 23. maj 2019 kl. 12.00 , bilagt relevante udannelsespapirer. Vi afholder ansættelsessamtaler d. 27. & 28. maj 2019.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Ishøj Kommune
Vejledalen 7
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
24-04-2019
Udløber
23-05-2019
Kviknummer
330010409
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed