Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sydvestjysk Sygehus søger konsulenter til implementering af Region Syddanmarks nye EPJ SYD

Sydvestjysk Sygehus

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
13-09-2019
Kontakt
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Tlf
79182000
Praktisk information
Oprettet
13-09-2019
Udløber
25-09-2019
Kviknummer
330089956
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

I 2020 og 2021 skal alle regionens somatiske og psykiatriske sygehuse tage en ny fælles elektronisk patientjournal i brug. Den nye journal, som har navnet EPJ SYD, skal understøtte det kliniske arbejde på samtlige sygehuse og anvendes som dokumentationsredskab af alt klinisk personale. EPJ SYD består af moduler til patientadministration (PAS), klinisk proces, medicin, rekvisition og svar, booking mv.

Derfor søger IT-afdelingen på Sydvestjysk Sygehus, EPJ-konsulenter som har lyst til at forvalte og sikre kvaliteten af regionens nuværende COSMIC EPJ samt deltage i en vellykket implementering af EPJ SYD på Sydvestjysk Sygehus.Opgaver:


Opgaverne er dels relateret til drift og forvaltning af vores nuværende COSMIC EPJ og til implementering af vores nye EPJ SYD. Det er opgaver inden for områder som uddannelse, undervisning, vejledning, support, test, udrulning af booking, planlægnings- og koordineringsopgaver. I løsningen af dine opgaver, vil du kommer til at skulle arbejde sammen med kollegager fra de andre sygehuses IT-afdelinger samt ressource personer fra klinikken.Vi tilbyder:


Vi tilbyder en god og samarbejdsorienteret kultur, hvor du vil blive en del af et engageret team som har en uformel omgangstone. Vi tilbyder et miljø præget af åbenhed, et højt fagligt niveau og hvor mulighederne for kompetenceudvikling er mange. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du i samarbejde med øvrige konsulenter fra Sydvestjysk Sygehus og de andre sygehuse, vil indgå i løsningen af en bred opgaveportefølje. Vi tilbyder opgaver som spænder vidt og som vil give dig stærke kompetencer i forhold til anvendelse af vores nye EPJ SYD.Din profil:


  • Sundhedsfaglig baggrund som f.eks. Læge, sygeplejerske, lægesekretær eller anden klinisk uddannelse, hvor at du i din hverdag benytter COSMIC eller anden EPJ.
  • Du har et godt kendskab til den kliniske hverdag samt de kliniske arbejdsgange.
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med implementeringsaktiviteter i store IT-udrulningsprojekter herunder uddannelse, og har kendskab til organisering i sundhedsvæsnet.
  • Du skal kunne begå dig på dansk i både skrift og tale.


For at trives i jobbet skal du:


  • Være udadvendt og have lysten til at samarbejde på tværs af en stor organisation.
  • Kunne kommunikere med mange forskellige faggrupper og interessenter.
  • Kunne arbejde selvstændigt og indgå i et teamsamarbejde.
  • Være positiv, nysgerrig og have en proaktiv tilgang til opgavehåndtering.
  • Lyst til at arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver.


Ansættelsesvilkår:


Vi søger 2-4 konsulenter, hvoraf nogle stillinger ønskes besat den 1. november 2019 og andre den 1. marts 2020. Ansættelsessted vil være IT-afdelingen på Sydvestjysk Sygehus, og da implementeringen af EPJ SYD er et regionalt projekt må der påregnes en del rejseaktiviteter rundt på sygehusenes matrikler samt skiftende arbejdstider. Der er tale om midlertidige stillinger som udløber den 31. december 2021.

Ansættelserne sker i henhold til HK/IT-overenskomst eller AC-overenskomst.Hør mere:


Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT-chef Kim Meldgård Andersen på tlf. 24 90 87 75.Ansøgning:


Send din ansøgning hurtigst muligt – og senest den 25. september 2019. Samtaler forventes at blive afholdt i uge 40.

Ansøgning og CV sendes via nedenstående link.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Tlf
79182000
Praktisk information
Oprettet
13-09-2019
Udløber
25-09-2019
Kviknummer
330089956
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed