Gem annonce

Sweco søger fagchef til akustikteam

Sweco Danmark A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2023
Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
31-12-2023
Kviknummer
331581486
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Akustikingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale

Nu er chancen her! I forbindelse med pensionering af vores nuværende, mangeårige fagchef for bygnings- og rumakustik, søger vi en ny kandidat til rollen. Så, er du klar til nye og spændende udfordringer? Så er du måske vores nye kollega!

Som fagchef står du i spidsen for den faglige retning for bygnings- og rumakustikgruppen og for sparring og udvikling af de yngre medarbejdere. Samtidig indgår du i et tværgående samarbejde med øvrige fagchefer i Sweco for at bidrage til at skabe gennemtænkte helhedsløsninger.

Du vil arbejde tæt sammen med teamlederen og vil have en vigtig rolle i det strategiske arbejde i gruppen. Du har et stærkt grundlag at arbejde videre på og du kan i høj grad være med til at definere din rolle og ansvarsområder.

Om Sweco
Swecos store akustikgruppe er geografisk repræsenteret over hele landet, men arbejder tæt sammen og mødes til sociale begivenheder med vidensdeling.

Hovedkontoret, der er beliggende i Ørestaden, fremmer tæt samarbejde og kreativitet på tværs af faggrupper, og der er altid mulighed til faglig sparring. Vi sidder sammen med vores store gruppe af inhouse arkitekter i et kreativt og inspirerende miljø, som fremmer fællesskabet og gør det naturligt at bruge hinanden.

Swecos flade og dynamiske organisation gør, at der er stærk beslutningskraft i de enkelte teams og medarbejderne har stor indflydelse på, hvordan opgaverne løses, og hvordan virksomheden udvikler sig. Derudover har Swecos akustikafdeling en god blanding af interne og eksterne kunderelationer, hvilket giver mulighed for at opbygge stærke og langvarige relationer med både medarbejdere og kunder.

Vi har et innovativt miljø med udvikling af egne programmer og værktøjer, der er skræddersyet til vores opgaver.

I Sweco lægger vi ikke blot vægt på faglige kompetencer og arbejdsopgaver, men også på det sociale samvær og trivsel i vores teams. Vi prioriterer derfor sociale aktiviteter både i teams og på tværs af hele Sweco-organisationen, hvor kollegaer kan netværke og udveksle erfaringer.

Om dig
Du har stærke kommunikations- og samarbejdsevner, og du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der ofte er fart på. Du har et positivt mindset og er altid klar til at hjælpe.

Derudover forventes det, at du:

  • Har stor faglig ekspertise og erfaring inden for det bygningsakustiske fagområde
  • Har et godt netværk i akustikbranchen og i byggebranchen
  • Trives godt med faglig sparring i teamet og i afdelingen
  • Er god til at opbygge og fastholde kunderelationer

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Chef for Bygnings- og Rumakustik, Søren Vestbjerg Andersen på tlf.: 2723 4631 eller sorenvestbjerg.andersen@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. december 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
31-12-2023
Kviknummer
331581486
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Akustikingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce