Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supporttekniker med speciale i AV til det kommende Koncern Digitalisering

Region Sjælland

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
01-06-2023
Kontakt
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
01-06-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331570701
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for teknik, AV, IT-support og sætter du en ære i at sikre den gode oplevelse for brugere og kollegaer? Så læs videre – Vi kunne være et godt match!

Velkommen til Koncern Digitalisering
Har du lyst og interesse for at blive en del af Region Sjællands nye digitaliseringsenhed, der snart går i luften, så skynd dig at sende din ansøgning afsted til os!

Vores Onsite IT Support fra det nuværende Koncern IT vil fra den 1. september 2023 blive en del af Koncern Digitalisering – en ny visionær koncernenhed, hvor vi samler det digitale område under én hat for at understøtte endnu stærkere borgernære digitale løsninger.

Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone
Som supporttekniker vil du blive en del af Onsite IT Support, hvor vi er 48 medarbejdere fordelt på 8 lokationer. I teamet får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling og vi er særligt optaget af, at vi hjælper hinanden, således brugerne får de bedste løsninger.

”Vi har en spændende og udfordrende hverdag, og samtidig formår vi at skabe et godt arbejdsmiljø, som er præget af en uformel omgangstone og sammenhold med gode kollegaer” siger teamleder Tina Lausbak.

Vi ser derfor, at du er en god teamplayer, som forstår at byde ind med godt humør og gåpåmod, samtidig med, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig i dit arbejde.

En varieret dagligdag
Du skal som AV-supporttekniker understøtte vores slutbrugere og kollegaer i Region Sjælland, hvor vi har mere end 500 mødelokaler og 8 auditorier, samt vores medicinske konferencerum. Alt sammen fordelt på regionens matrikler.

Vi kan tilbyde en varieret dagligdag, hvor du udover at skulle supportere vores brugere, også skal deltage i planlægning samt afvikling af både fysiske og online events, herunder Tema-arrangementer og Ph.d.-forsvar.

Du vil skulle deltage i vedligeholdelse af Region Sjællands møde- og undervisningslokaler, hvor du vil få tæt kontakt til Region Sjællands AV-leverandører

Er du proaktiv og har relevant erfaring?

Vi forventer, at du har erfaring med en eller flere af nedenstående områder:

  • Komplekse AV løsninger
  • Creston og AV kontrolsystemer
  • Teams, Zoom og videokonference systemer til mødelokaler
  • Netværk på mere end brugerniveau

Derudover ser vi gerne, at du har kendskab til strategier for AV-branchen samt kendskab til overvågning og systemanalyse i AV-systemer.

Det er vigtigt for os, at du kan arbejde selvstændigt og tage ejerskab over dine opgaver. Du har gode skriftlige kompetencer og formår at kommunikere på alle niveauer – også gerne på engelsk.

Vi søger dig, der er struktureret, målrettet og formår at holde hovedet koldt i en travl og til tider hektisk hverdag. Du har et højt serviceniveau og forstår ligeledes værdien af god dokumentation og arbejder aktivt på at sikre denne.

Lyder det som noget for dig?

Hvis jobbet lyder interessant for dig, så send din ansøgning og CV senest den 15. juni 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende. Ansættelse ønskes pr. 1. august 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, så er du velkommen til at kontakte teamleder, Tina Lausbak, tlf.: 51 58 10 45 eller mail: tinlau@regionsjaelland.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fælles om digitalisering – Til gavn for borgerne, patienterne og medarbejdere
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi er højt specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder, der tilsammen gør os til et stærkt hold.

Vi er cirka 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering til gavn for medarbejdere, borgere og patienter. Vi er en arbejdsplads, hvor jobtilfredsheden er høj, og hvor der er fokus på fleksibilitet - herunder muligheden for hjemmearbejde.

Vi er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse - tæt på vores ca. 20.000 brugere.

Lær os bedre at kende:
Hjemmeside: Fælles om Digitalisering - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

LinkedIn: https:/

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
01-06-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331570701
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed