Gem annonce

Supply Chain Engineer

Vikan A/S

Skive, Vestjylland

Indrykket
18-03-2023
Kontakt
Vikan A/S
Rævevej 1
7800
Skive
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
331496049
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Supply Chain Engineer til bæredygtighed og planlægning Vi søger en ingeniør eller lignende til områderne bæredygtighed, optimering og planlægning - det er en spændende mulighed i en international produktionsvirksomhed, som er markedsledende på sit felt.

Du brænder for at bidrage til bæredygtigheds­agendaen i Supply Chain, og du har en god værktøjskasse og interesse for at effektivisere i de forskellige led i værdikæden.

Vikan er verdens største leverandør og producent af farvekodede, hygiejniske rengøringsrekvisitter og løsninger til fødevareindustrien. Vikan er en innovativ, fremadrettet og konsultativ virksomhed, hvis ydelser hjælper kunderne med at leve op til krav og idealer inden for hygiejne.

Kombination mellem daglig drift og udviklingsinitiativer

Du vil få ansvar for produktionsplanlægningen for allokerede dele af produktionen. Sammen med dine 4 kollegaer i Planning og Procurement teamet skal du sikre en effektiv produktionsplanlægning og daglig koordinering med produktionen. Du deltager i daglige tavlemøder og ugentlige produktionsmøder og medvirker til sikring af høj leveringsservice for dine ansvarsområder, så afdelingen når fælles mål for leveringsperformance.

Du bliver en aktiv og væsentlig part i bæredygtighedsarbejdet og en vigtig spiller i "Vikan Green Team" som er ansvarlig for Vikans initiativer omkring bæredygtighed på tværs af virksomheden. Du kommer til at få en vigtig rolle i forhold til at drive effektiviseringer og optimeringer i produktion-, lager- og logistikfunktionen.

Supply Chain med alle de interessante discipliner

Du har en uddannelsesbaggrund inden for Supply Chain. Måske er du nyuddannet ingeniør eller har et par års erfaring og er nu klar til at påtage dig nye opgaver og opbygge erfaring med bæredygtighed, effektiviseringer og operationel produktionsplanlægning. Du kommer med et solidt teoretisk fundament og en stor værktøjskasse i forhold til at drive forbedringer i Supply Chain. Du er nysgerrig og interesseret i digitalisering og automatisering med et godt øje for bringe data i spil, når du skal finde løsninger i dit daglige arbejde. Du har god forståelse for Supply Chain Management, ERP og MRP.

Du er analytisk, struktureret med et godt øje for detaljer og har ambitioner om at have fingeren på pulsen inden for alle aspekter af supply chain/forsyningskæden fra produktion til salg og logistik.

Der kan komme spændende projekter forbi dit bord. Det kan for eksempel være:

  • Etablering af BI-værktøjer og rapporter
  • Synliggørelse af relevante KPI'er
  • Forbedringer af f.eks. medarbejder- og maskinproduktivitet

Vi forventer, at du taler og skriver både dansk og engelsk, at du har gode Excel kompetencer samt indblik i ERP/planlægningssystemer.

Samarbejdsorienteret med gode kommunikationsevner

Du er en dygtig kommunikator, som er motiveret af at arbejde bredt med alle funktioner i produktionen. Du er i stand til at arbejde struktureret med alle detaljer uden at miste overblikket. Din tilgang er analytisk, så du kan løse opgaver i en prioriteret rækkefølge uden hensyntagen til væsentlighed og risiko. Dit fokus vil være afstemt til såvel interne kunder som eksterne samarbejdspartnere. Din kvalitetsbevidsthed og dit servicegen træder tydeligt frem.

En plads på holdet i en succesfuld, international virksomhed

Du bliver en del af Supply Chain, og får reference til vores Planning and Procurement Manager. Dine kommende kolleger er stolte og engagerede, og som medarbejder hos Vikan vil du arbejde i en succesfuld, moderne virksomhed med en åben og uformel kommunikationsstruktur, en stærk virksomhedskultur og en klar vækststrategi. Vi tilbyder en team-orienteret arbejdsplads med et entusiastisk og imødekommende miljø i en meget flad organisation, hvor der er kort afstand fra de gode initiativer til beslutning og handling. Vi har et visionært fokus på digitaliseringsrejsen og din personlige og faglige udvikling prioriteres.

Send dit CV

Vi behandler ansøgninger løbende og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med det samme, hvis du er interesseret i stillingen. Vi samarbejder med HR Navigator i rekrutteringsprocessen og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Vikan

Vikan udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger, som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere. Som førende inden for forskning og produktudvikling har Vikan gennem årtier sat standarden for effektive, holdbare rengøringsrekvisitter og avancerede ydelser. Et indgående kendskab til rengøringsstandarder, -metoder og -teknologier kombineret med en unik model for innovation sammen med kunderne betyder, at Vikan er den klart førende inden for hygiejniske rengøringsløsninger verden over.

Vikan har eksisteret i 125 år med hovedsæde i Skive. Vikan er en global markedsleder i branchen, og servicerer over 90 lande, og har ca. 250 ansatte fordelt på 8 lande. Integritet, Omhu, Nytænkning og Drive er virksomhedens kerneværdier. Læs mere om Vikan her www.vikan.com

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Vikan A/S
Rævevej 1
7800
Skive
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
331496049
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce