Gem annonce

Sundhedskoordinator for Røgfri Fremtid

Sundhedsområdet

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
14-07-2020
Kontakt
Sundhedsområdet
Sygehusvej 6
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
14-07-2020
Udløber
18-08-2020
Kviknummer
330306699
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Lægemiddelkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Sundhedskoordinator for Røgfri Fremtid til Sundhedscenter Kolding

 

Vil du være med til at udvikle fremtidens rygestoptilbud for borgere i Kolding Kommune?

Vi har brug for en sundhedsfaglig kollega, som er dedikeret til at understøtte mennesker i at lykkes med at opnå positive forandringer i deres liv. Du kommer både til at have direkte borgerkontakt og samtidig er du med til at skabe de mest optimale rammer for en røgfri fremtid i Kolding Kommune. Der er tale om et job med stor variation, mange udviklingsmuligheder og tæt samarbejde med kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og alle dele af Kolding Kommune.

 

Hvem er vi?

Sundhedsfremme og Forebyggelses er en ambitiøs afdeling med en uformel omgangstone, højt til loftet og en innovativ tilgang baseret på designtænkning.
Vi er i alt ca. 17 medarbejdere og består af sygeplejersker, fysioterapeuter, sundhedsfaglige kandidater, diætister og psykolog m.fl. Afdelingen varetager sundhedsfremme og forebyggelse efter sundhedslovens §119.

 

Vi er en del af Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen, og vi arbejder målrettet ud fra visionen: Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør. Vi omsætter visionen til handling gennem en adfærd, der afspejler forvaltningens fem leveregler:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan / aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde.

 

Du kan læse mere om visionen, levereglerne og Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen: https://www.kolding.dk/politik/politikker-og-strategier/strategi-for-selvvaerd-og-sammenhaeng/strategi-for-selvvaerd-og-sammenhaeng

 

Kvalifikationer og opgaver

Du har en sundhedsfaglig grunduddannelse med relevant efter- og videreuddannelse inden for sundhedsfremme, udvikling eller projektledelse – du kan også overraske os med en anden spændende og relevant profil!

 

Det vigtigste er, at du stortrives med at være den primære drivkraft inden for dit felt og brænder for at udvikle og understøtte såvel workshops, hold, kampagner, temaaftner m.m. samt det tværsektorielle samarbejde. En af dine første opgaver bliver at afholde workshops om "Røgfri skoletid" på skoler og ungdomsuddannelser.  

 

Du vil have ansvaret for at sikre, at kommunen har de rygestoptilbud, som borgere har brug for. Du vil også have en snitflader ind i kommunens sundhedsordning, hvor du ligeledes vil være ansvarlig for at koordinere afholdelse af rygestopkurser for medarbejdere ud fra Kræftens Bekæmpelses koncept. Erfaring med rygestop og uddannelse som rygestoprådgiver er en fordel, men ikke et krav – dog skal du være indstillet på at blive opkvalificeret inden for dette område.

 

Det vil også være din opgave at understøtte og videreudvikle vores nye tiltag "Få styr på røgen", som er et netværk af interne rygestopinstruktører for sårbare og udsatte borgere.

 

Stillingen vil ligeledes bestå af generelle opgaver som at dokumentere aktiviteter, indrapportere til rygestopdatabasen samt evaluere indsatser og udarbejde statusrapporter.

 

Hvad enten du arbejder med direkte borgerkontakt eller med samarbejdspartnere formår du med en helhedsorienteret tilgang at starte indsatser i borgerens centrum og understøtte borgeren på en, for borgeren, meningsfuld måde. For at lykkes med det, anvender du det bredde sundhedsbegreb, du er nysgerrig i din tilgang, tænker kreativt i indsatser og tør konstruktivt udfordre dig selv og andre til fordel for borgerens centrum.

 

Mange af dine opgaver består i at understøtte forandringsprocesser og det er derfor afgørende, at du har lyst til at sætte dit tydelige præg på sundhedsområdet, samtidig med at vi sammen finder retningen undervejs. Selv om røgområdet fylder godt i dine arbejdsopgaver er du samtidig interesseret i afdelingens øvrige aktiviteter og sætter gerne dine kompetencer i spil inden for andre sundhedsfaglige områder.

 

Du er god til at give- og modtage feedback samt søge sparring med kolleger på tværs af organisationen. Vores hverdag forudsætter, at du tager ansvar, udviser fleksibilitet og har selvstændig handlekompetence. Du har lyst til udvikling, kan interagere i en stor organisation og er læringsorienteret. Du har gode kommunikative evner både skriftlig og mundtligt og så er du i stand til at uddelegere både opgaver og ansvarsområder, til de kolleger, som supplerer dig på røgområdet.

 

Vi har et godt arbejdsklima, fordi vi lægger vægt på at man skal trives i opgaverne og det skal være meningsfuldt at gå på arbejde. Det tror vi smitter af, når vi er sammen med de borgere, der har brug for vores hjælp.

 

Tænker du: "Yes - det er lige mig!", så send os en ansøgning. Du er velkommen til at kontakte Afdelingsleder Heidi Olesen på tlf. 24229311 for at høre mere om stillingen fra den 3. august 2020

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Arbejdssted: Sundhedscentret, Kolding Kommune

 

Arbejdstid: 37 timer/ugen eller efter aftale.

 

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt og senest den 01.10.2020.

 

Løn: Lønnen vil blive fastsat efter principperne for ny løn i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer

 

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

 

Ansøgningsfrist: den 20. august 2020 kl. 8.00.

 

Vi afholder ansættelsessamtaler den 24. august 2020. Du må her forvente en case.

 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 

Kolding Kommune er en røgfri arbejdsplads


 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=60270b88)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sundhedsområdet
Sygehusvej 6
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
14-07-2020
Udløber
18-08-2020
Kviknummer
330306699
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Lægemiddelkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce