Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglig vicedirektør til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
23-08-2019
Kontakt
Region Sjælland
Ærtekildevej 1
4100
Ringsted
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
05-09-2019
Kviknummer
330078037
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Direktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Region Sjælland søger en sundhedsfaglig vicedirektør med stærke faglige og ledelsesmæssige kompetencer baseret på tillid og holdånd.

Du ved, at ledelse og udvikling af sundhedsvæsenet kræver dedikation, ambitioner og mod. Både i handling og ord handler det for dig om samarbejde, faglig kvalitet, respekt og ordentlighed, såvel internt på sygehuset som på tværs af sundhedsvæsenet.

Opgaven
Som vicedirektøren skal du i væsentlig grad bidrage til at skabe den løbende strategiske, faglige og organisatoriske udvikling på NSR sygehuse, der skal bringe sygehuset sikkert og målrettet ind i fremtidens sundhedsvæsen. Du medvirker til, at sygehusledelsen er velfungerende og udnytter de samlede kompetencer og viden i et dynamisk og positivt samspil i og udenfor sygehuset.

Sygehusledelsen er den øverste strategiske og driftsmæssige ledelse på NSR sygehuse og har et fælles ansvar for sygehusets drift og udvikling. Sygehusledelsen består af tre vicedirektører og sygehusdirektøren, som du refererer til. Vicedirektøren skal have et særligt fokus på løbende at udvikle den sundhedsfaglige kvalitet. Vicedirektøren skal have fokus på alle medarbejdergrupper og have et balanceret og målrettet ledelsesfokus på enhederne i Næstved, Slagelse og Ringsted. Det primære arbejdssted er Slagelse.

Det er en central opgave for sygehusledelsen at udvikle en fælles kultur og fælles retning på NSR sygehuse. Der skal arbejdes med udvikling af ”vi-følelse”, fællesskab og stolthed ved at have NSR sygehuse som arbejdsplads. Sygehuset er præget af et stort engagement og høj faglighed i medarbejdergruppen, hvorfor udgangspunktet for at arbejde med kultur på tværs af faggrupper, funktioner og matrikler er godt.

Det er en vigtig opgave for vicedirektøren at bidrage til udviklingen af et attraktivt uddannelses- og forskningsmiljø for løbende at udvikle de faglige miljøer og løbende forbedringer af den behandlingsmæssige kvalitet. Det er naturligt for dig at prioritere indsatser rettet mod trivsel, arbejdsmiljø, personaleledelse, rekruttering og det sker i et åbent og tillidsfuldt samspil med MED-organisationen.

Regionen prioriterer et øget samarbejde mellem regionens sygehuse, så der opleves et samlet tilbud til regionens borgere. Derfor vægtes samspillet med kolleger på øvrige sygehuse højt sammen med involvering i fællesregionale opgaver.

Personen
Vi søger en moderne, dynamisk og strategisk orienteret sundhedsfaglig vicedirektør, der med en åben og visionær tilgang formår at sætte en ambitiøs og tydelig retning, og som skaber følgeskab hos ledere og medarbejdere. Du arbejder målrettet med relationel ledelse, og der er naturlig respekt om din person og relationelle ledelsesstil både i det regionale og nationale politiske system og hos medarbejderne. Den nye vicedirektør skal være synlig i afdelingerne på de tre sygehusenheder og praktisere en ledelsesstil, der inviterer til dialog, samarbejde og udvikling på afdelingerne, på hospitalet og med borgerne.

Vicedirektøren skal være en dygtig leder af ledere og formå at delegere kompetence og ansvar til afdelinger, ledere og medarbejdere. Vicedirektøren skal kunne facilitere beslutninger og samarbejde på tværs af afdelinger og funktioner. Du skal således være i stand til ubesværet at veksle mellem at involvere og lytte og samtidig kunne træffe beslutninger og ”stå fast”, når det er påkrævet. Vicedirektøren skal være en dygtig kommunikator, som formår at formidle strategier, mål og resultater på en motiverende måde og skal i alle sammenhænge fremstå tillidsskabende og velargumenterende.Den nye vicedirektør arbejder nysgerrigt og innovativ med udviklingen af NSR sygehuse.

Vicedirektøren skal have en sundhedsfaglig baggrund og relevant ledelseserfaring og uddannelse med stor indsigt i sundhedssektoren.

Yderligere information kan ses i Stillings- og personprofilen.
Hvis du har problemer med at downloade stillings- og personprofilen kan denne rekvireres hos HR Konsulent Camilla Magnussen på ctma@regionsjaelland.dk

Vilkår

Ansættelsesvilkår forhandles individuelt og i henhold til chefaftalen. Tiltrædelse 1. november 2019 eller snarest mulig.

Ansøgning

Vil du søge stillingen, skal du uploade en motiveret ansøgning og dit CV i vores rekrutteringssystem.

Alle ansøgninger behandles naturligvis diskret og fortroligt.

Første samtalerunde forventes afholdt d. 11. september og anden samtalerunde d. 24. september. Her imellem vil der indgå et testforløb for kandidater, der går videre til anden samtalerunde.

Yderligere oplysninger

For uddybende spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte sygehusdirektør; Niels Reichstein Larsen på tlf. nr. 30 70 62 77.

Du kan læse mere om Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse på www.regionsjaelland.dk

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Ærtekildevej 1
4100
Ringsted
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
05-09-2019
Kviknummer
330078037
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Direktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed