Gem annonce

Sundhedsfaglig koordinator i Furesø Kommune

Center for Sundhed og Seniorliv

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
10-06-2021
Kontakt
Center for Sundhed og Seniorliv
Stiager 2
3500
Værløse
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
15-07-2021
Kviknummer
330694325
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Administrationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at være med til at understøtte, at borgerne i Furesø Kommune lever et sundt, aktivt og selvstændigt liv – hele livet? Så bliv en del af en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at præge forebyggelsesområdet.

I Center for Sundhed og Seniorliv (CSS) leder vi efter en sundhedsfaglig koordinator, som vil være med til at løse både drifts- og udviklingsopgaver. Du vil blive en nøglemedarbejder i vores nyetablerede Team Sundhed, som udgøres af dygtige og initiativrige kolleger.
Du vil have opgaver indenfor både den patientrettede og borgerrettede forebyggelse og kan se frem til spændende udviklingsopgaver og allerede etablerede samarbejdsrelationer- og projekter.
 
Dine primære opgaver:

 • Implementere Værdighedspolitikkens fokusområder; udviklingsopgaver i samarbejde med plejehjem og hjemmepleje, med fokus på områder såsom forebyggelse af ensomhed, pårørendeinddragelse etc.
 • Videreudvikle og implementere vores Forebyggelses- og sundhedsfremmepolitik, med særligt fokus på genoptræning, rehabilitering og ældre borgere, herunder samarbejde med almen praksis, hjemmeplejen, sygeplejen og de øvrige decentrale enheder i vores center.
 • Tovholder for samarbejdet med almen praksis og kontaktperson for den kommunale praksiskonsulent.
 • Koordinere rygestopforløb i samarbejde med vores rygestopvejledere, herunder hjælp til administrative opgaver, samt ansvar for indkaldelse af borgere.
 • Tværkommunalt samarbejde om røgfrihed og samarbejde med Region H.
 • Formaliseret samarbejde med patientforeninger.
 • Samarbejde med andre forvaltninger på udvalgte områder (fx sundhedsplejen, kultur og fritidsområdet, skole og dagtilbudsområdet).
 • Bidrag til dagsordenspunkter og oplæg på de relevante sundhedsrettede dagsordenspunkter (fx styringsdialog/sundhedspolitik, sundhedsaftalestof etc.).
 • Samarbejde om udvikling af borgerinddragelsesmodeller, samt facilitere workshops og møder.
 • Er fleksibel i forhold til at kunne håndtere mange og forskelligartede opgaver.
 
Vi leder efter dig som:
 • Er en erfaren projektleder.
 • Er rutineret i at begå dig i en kommune, hvor hverdagen er politisk præget. Du kender til sagsbehandling, politisk sagsfremstilling og de arbejdsgange, der hører med.
 • Er god til at forstå, analysere og formidle sundhedsdata.
 • Er dygtig til skriftlig og mundtlig formidling på mange niveauer (kolleger, politiske udvalg m.fl.).
 • Har arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme i kommunal kontekst (kendskab til Sundhedsaftale Region Hovedstaden og kommuner 2019-2023 samt Sundhedslovens § 119).
 • Er analytisk og kan lide at følge opgaver helt til dørs.
 • Bidrager med både god energi og høj faglighed.
 • Kan se sig selv som en del af et stort område. Selvom din arbejdsplads er på rådhuset, vil du løbende samarbejde med vores enheder, hvorfor du skal synes, det er berigende at komme ud fra kontoret.
 • Har en sundhedsfaglig grunduddannelse med master, eller relevant kandidatgrad.
 
Hvad bliver du en del af?
I Center for Sundhed og Seniorliv er vi 14 kolleger fordelt på to teams; et sundhedsfagligt- og et administrativt team. Vores hverdag er præget af god humor, travlhed, tid til en kaffesnak og gerne en walk and talk omkring rådhuset. Vi hjælper hinanden, er ærlige og respektfulde og fyldt med gåpåmod.

Stillingen som sundhedsfaglig koordinator er på 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.

Har du spørgsmål til jobbet eller organisationen, er du velkommen til at kontakte Annelia Jensen, chef i Center for Sundhed og Seniorliv på ajs@furesoe.dk /tlf. 7216 4968

Ansøgningsfrist: Fredag den 23. juli 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 32 og 33. Vi ønsker os, at vores nye kollega tiltræder den 1. oktober 2021. Søg stillingen via furesoe.dk/job. Din ansøgning må max fylde én side og skal være vedlagt cv og eksamensbevis.
  Vi glæder os til at høre fra dig.
  
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=42bed6a9)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Center for Sundhed og Seniorliv
Stiager 2
3500
Værløse
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
15-07-2021
Kviknummer
330694325
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Administrationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce