Gem annonce

Summerbird Organic søger indkøber til ansvarsfuld rolle

Summerbird Organic

Assens, Fyn

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Summerbird Organic
Mandel Alleen 6
5610
Assens
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
30-05-2021
Kviknummer
330630040
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Erfaren indkøber med stort overblik og hang til struktur søges til en tempofyldt hverdag med råvarer og emballage i verdensklasse.

Vi søger en ansvarsfuld og selvkørende indkøber, der vil sætte sit præg på både opgaver og succeser. Rollen kræver et stort overblik og en kommerciel tilgang for at styre samtlige produktgrupper indenfor såvel økologiske råvarer som for alle vores emballager.

Summerbird står for kompromisløs kvalitet og fokus på smag og æstetik. Derfor vil du som Indkøber få stor opmærksomhed fra ejer og ledelse med de muligheder og udfordringer det giver.

Dine opgaver vil rumme:

  • Indkøb af alle råvarer og emballage
  • Salgs-, indkøbs- og produktionsestimater til sæsoner
  • Oprettelse af varenumre og vedligeholdelse af varekartotek
  • Oprettelse og vedligeholdelse af styklister
  • Råvare- og leverandørgodkendelse
  • Kvalitetsopgaver i forbindelse med indkøb af råvarer
  • Leverandørkontakter og -kontrakter, herunder også reklamationsbehandling
  • Deltagelse ved produkt- og emballageudvikling
  • Koordinerende opgaver med Produktion, Lager og Kvalitet

Derudover forventer vi også, at du som proaktiv og dynamisk Indkøber kontinuerligt arbejder med optimeringer og er ambitiøs i din funktion.

Din profil:

Som optimal kandidat til stillingen har du arbejdet med indkøb i minimum 3 år, gerne i en produktionsvirksomhed.
Du er vant til at bruge IT-værktøjer og kan kommunikere i både skrift og tale på dansk og engelsk.

Som person er du analytisk, struktureret og har et logisk mindset. Du har en effektiv og resultatdrevet tilgang, hvor du evner at fokusere både på detalje og udbytte. Ligeledes evner du at vise vejen, træffe beslutninger og få opgaverne i mål. Det er naturligt for dig at finde løsninger, når du møder udfordringer.

Din position er central med stor snitflade til den øvrige organisation og du besidder derfor rigtig gode samarbejdsevner.

Du tilbydes:

En spændende hverdag i en virksomhed i vækst, hvor iværksætterånden kan mærkes. Her er meget kort vej fra idé til eksekvering og du løber selv med bolden og høster anerkendelsen for det, der lykkes.

Du får direkte reference til og daglige sparring med Administrationschefen.

Stillingen er på fuld tid. Løn i forhold til dine kvalifikationer, gode kollegaer, sundhedsforsikring samt masser af økologisk kvalitetschokolade.

Vi har til huse i smukke omgivelser på Mandelalléen 6, 5610 Assens. Se gerne mere på summerbird.dk og på Instagram: summerbirdorganic og athletesrawbar

Ansættelsesprocessen:

Mener du ovenstående matcher dig, så send din motiverende ansøgning og CV via vores hjemmeside: www.summerbird.dk/jobs senest den 30. maj kl. 12.00. Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger sendt med posten og mail, vil ikke komme i betragtning.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og vil løbende invitere ind til samtaler.

Har du spørgsmål forud for din ansøgning, kan du kontakte Administrationschef, Lise-Lotte Tilsted, på telefon: 23 31 42 58.

Summerbird blev grundlagt i 1986 af Mikael Grønlykke og har i dag opnået en position som et af de bedste chokoladebrands i verden.
Hos Summerbird bærer alle visionen om at ville skabe fuldendte smagsoplevelser. Vi drives af omhu, kompromisløshed og dedikation i jagten på det ultimative. Det gælder i forhold til valget af naturens fineste råvarer og til måden, vi forarbejder dem på. Alle vores produkter har siden 2014 været økologiske, og vi har i flere år arbejdet med at gøre vores produktion af chokolade stadig mere bæredygtig. Vi ønsker at efterlade et positivt aftryk på verden omkring os.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Summerbird Organic
Mandel Alleen 6
5610
Assens
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
30-05-2021
Kviknummer
330630040
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce