Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

stud.jur. til TVC Advokatfirmas skatteprocesafdeling i København

TVC Advokatfirma P/S

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2023
Kontakt
TVC Advokatfirma P/S
Søren Frichs Vej 42
8230
Åbyhøj
Tlf
87347569
Praktisk information
Oprettet
22-09-2023
Udløber
17-11-2023
Kviknummer
331578513
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokat
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du vores nye kollega? Vi søger stud.jur. til TVC Advokatfirma på Frederiksberg. Er du ambitiøs, grundig og ønsker du erfaring fra advokatbranchen? Trives du med fagligt udfordrende og selvstændige opgaver og ansvar? Og har du hang til godt kollegaskab? Er du på 2. eller 3. år af studiet, og ønsker du at prøve kræfter med skatteretten i praksis, så er det måske dig vi leder efter.

En af vores stud.jur.-er skal på udenlands ophold, hvorfor vi nu leder efter endnu en stud.jur. til vores kontor i København, og vi håber, at du vil med på holdet.

Vores skatteprocesadvokater er højt specialiserede, hvorfor vi også lægger vægt på at gøre dig til en af de bedste indenfor området. Kompleksiteten og omfanget af de sager, som du vil komme til at beskæftige dig med, nødvendiggør, at du er teoretisk dygtig og indstillet på løbende at dygtiggøre dig yderligere. Du skal have en interesse for arbejde med retssager, skat, moms og afgifter og have en drøm om faglig fordybelse, når du nørder selv de mindste detaljer i lovregler, praksis og til tider omfattende faktummateriale.

Som stud.jur. i vores afdeling for skatteproces får du ansvar fra dag ét, og spiller en vigtig rolle, når du blandt andet udarbejder udkast til notater og oplæg, research på domme og lovforarbejder samt forberedelse af retssager m.m. Dine arbejdsdage vil blive planlagt i samråd med kontorets advokater, og du vil i dagligdagen varetage forskelligartede opgaver. Da skatteretten og forvaltningsretten går hånd i hånd, vil du opleve, at de fleste af dine opgaver vil centrere sig om netop disse to retsområder.

Når vi ikke tøver med at give dig ansvar fra dag ét, skyldes det, at vi altid står til rådighed for sparring og til at guide dig den rette vej. Det er nemlig i vores interesse, at du føler dig klædt godt på og lærer mest muligt.

Høj faglighed, lyst til både samarbejde og at tage ansvar

Vi forestiller os, at du er på 2. eller 3. år på jurastudiet, da vi lægger vægt på, at du har afsluttet forvaltningsret eller afslutter faget ved næste eksamensperiode. Det er ikke en hindring, at du ikke har beskæftiget dig med skatteret endnu. Det skal vi nok lære dig.

Du passer godt ind i teamet, hvis du er struktureret, lyst til at yde både kolleger og klienter den bedst mulige service, og hvis du besidder både et glimt i øjet og høj faglig stolthed. Dit fokus er på detaljen, og din omhyggelighed skyldes formentligt, at du forstår, at selv små detaljer kan have stor betydning.

Arbejdstiden vil være ca. 10-15 timer om ugen fordelt over én til tre dage, hvor vi selvfølgelig sørger for fleksibilitet i eksamens- og ferieperioder.

En arbejdsplads med højt til loftet, godt sammenhold og god humor

Hos TVC Advokatfirma arbejder vi i øjenhøjde, sætter faglighed og sparring øverst på dagsordenen og sætter pris på diversitet og personlighed.

Du bliver en del af skatteprocesafdelingen og samtidigt også en del af et samlet hus, der har et godt sammenhold og hang til humor. Vi har fokus på ordentlighed, og vores organisation har en uformel og uhøjtidelig kultur, hvor tonen er åben og direkte – med respekt for hinanden.

Vi håber også, at du af og til vil være med til fredagsbar eller andre sociale arrangementer, da vi gerne vil have et godt socialt sammenhold i huset.

Lyder jobbet som noget for dig, og er du klar til at blive en del af et hus med fart på, med stærk specialisering og ambitioner for både dig og TVC Advokatfirma som en fælles enhed, så send din motiverede ansøgning med cv og karakterudskrift snarest mulig. Ved ansættelse skal du kunne fremvise tilfredsstillende straffeattest.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt,

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
TVC Advokatfirma P/S
Søren Frichs Vej 42
8230
Åbyhøj
Tlf
87347569
Praktisk information
Oprettet
22-09-2023
Udløber
17-11-2023
Kviknummer
331578513
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokat
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed