Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob - kommunikation og web

EUC Syd

Sønderborg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
05-09-2020
Kontakt
EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400
Sønderborg
Tlf
74124242
Praktisk information
Oprettet
05-09-2020
Udløber
06-09-2020
Kviknummer
330319499
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

I kommunikationsafdelingen søger vi en studentermedhjælp med flair for formidling på dansk bl.a. via video og på sociale medier. Arbejdstiden er ca. 10 timer pr. uge fordelt på 2 dage, tilrettelagt så det harmonerer med dit studie. Arbejdsadressen er Sønderborg.

Du er aktiv og inde i medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Snapchat mv. Du brænder for at spille en idérig og operativ rolle i en kreativ afdeling. Og dit engagement har betydning, for vi arbejder med fælles indsats videre også med dine gode idéer og input.

Sammen med dig er vi et team på tre i kommunikationsafdelingen. Vores arbejde spænder vidt og dækker bl.a.:

  • Formidling af nyheder og ledelsesinformation
  • Pressearbejde
  • Events
  • Produktion af marketingmaterialer som brochurer, film, annoncer mv.
  • Formidling, opbygning og vedligehold på og af div. digitale platforme

Arbejdsopgaver
Vi har brug for dig til at løse nogle af de mange forskellige daglige opgaver i afdelingen. Du vil arbejde med kommunikation over en bred vifte, på dansk og primært skriftligt i forhold til sociale medier og web. Du er god til at opsnuse historier, du skal indsamle viden, udføre interviews og skabe relationer på tværs af alle vores afdelinger over hele Sønderjylland, skrive udkast til pressemeddelelser og producere nyheder og film til skolens sociale platforme og hjemmeside, så en stærk kommunikativ pen og ekspertise i videoproduktion er et must.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at assistere med at:

  • Udvikle og udarbejde historier til sociale medier
  • Deltage i overvågning af vores sociale mediekanaler
  • Iværksætte og pleje et profilkorps af elever på vores sociale medier

Kvalifikationer
Du er i gang med en videregående uddannelse, og du har mindst et år tilbage på studiet fx inden for kommunikation, marketing, multimedie, branding el.lign. - vi er åbne, hvis du er den rette til jobbet.

Som person forventer vi, at du er initiativrig og selvstændig. Udadvendthed, humor, kreativitet og gode samarbejdsevner er også centrale personlige kvalifikationer – vores kontaktflade er stor.

Du skal have kørekort B.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsestidspunkt
Stillingen ønskes besat 1. oktober.

Ansøgning
Send din ansøgning med CV og beskrivelse af faglige og almene kvalifikationer via vores hjemmeside: www.eucsyd.dk > Om EUC Syd > Karriere hos EUC Syd.
Ansøgningsfrist: Søndag d. 6. september 2020.

Yderligere oplysninger
Kan du få ved henvendelse til kommunikationsmedarbejder Merethe Lyck Nielsen, email: MLN@eucsyd.dk eller tlf.: 74124445.

EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset personlig baggrund.

EUC Syd er en af Danmarks større tekniske skoler med en omsætning på ca. 240 mio. kr. og 330 ansatte. Vi udbyder uddannelser inden for EUD, EUX, Teknisk Gymnasium HTX, Internationalt Gymnasium IB og en bred vifte af AMU- og efteruddannelsesaktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Tønder.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400
Sønderborg
Tlf
74124242
Praktisk information
Oprettet
05-09-2020
Udløber
06-09-2020
Kviknummer
330319499
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed