Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til Tidsskriftet Antropologi samt Antropologforeningen

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
21181048
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
27-09-2023
Kviknummer
331578294
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Antropolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en studerende til administrative opgaver relateret til udgivelse af Tidsskriftet Antropologi samt betjening af bestyrelsen og eventafholdelse for Antropologforeningen i Danmark. Vi er to aktive foreninger, der søger at styrke kendskabet og interesseren for antropologi både inden og uden for universitetet. Udover at løse praktiske og administrative opgaver, vil der også være plads til at du kan præge stillingen ud fra egne ideer og ønsker. Stillingen vil give dig mulighed for at få indsigt i akademisk arbejde, både administrativt, fagligt og socialt.


Arbejdsopgaver
Hovedopgaverne ligger inden for administration i forbindelse med Tidsskriftet Antropologi og Antropologforeningen i Danmark. Du vil særligt skulle arbejde med medlemsadministration, betjening af bestyrelsen og redaktionen, koordination, distribution af tidsskrift, opdatering af hjemmeside. Herudover vil en del af din arbejdstid også blive brugt på mødeafholdelse og afvikling af begivenheder for medlemmerne.

Du har

  • evner for at arbejde systematisk og medvirke til opgavernes fremdrift
  • indblik i administrative processer, flair, evner for IT og sans for detaljen
  • erfaring med at assistere ved organisering af events, hvor du kan bevare overblikket
  • lyst til at prøve kræfter med SoMe-arbejde
  • interesse for, hvad der sker inden for det antropologiske fagmiljø
Vi ser gerne ansøgninger fra studerende på bacheloruddannelsen i antropologi. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om os

Stillingen er organisatorisk placeret i Institut for Antropologi, Københavns Universitet. Sekretatiatet varetager vi administrative opgaver vedr. forskning, uddannelse og formidling på de to institutter. Derudover vil du arbejde tæt sammen med antropologforeningens bestyrelse, som pt. har 11 medlemmer, samt med redaktionen for Tidsskrift for Antropologi, der har 10 medlemmer.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er i gennemsnit på 10 timer om ugen med udsving hen over året og mellem ugerne. Arbejdsfordelingen ligger for nuværende på 8 timers fasttid og lejlighedsvis 4-5 timer til events eller møder.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK med indplacering som studentermedhjælper. En forudsætning for ansættelse er, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution.

Minimumstimelønnen er kr. 132,24 (1. april 2023-niveau). Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Tidsskriftet Antropologi på http://tidsskrift.antropologi.ku.dk/, om Antropologforeningen på http://www.antropologforeningen.dk/ og om sekretariatet på http://antropologi.ku.dk/ansatte/sekretariatet/

Stillingen søges online via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/tap/ (tryk på "Udfyld ansøgningsformular" nederst i opslaget).

Der er ansøgningsfrist den 27. september 2023.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
21181048
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
27-09-2023
Kviknummer
331578294
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Antropolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed