Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til analyser og evidensarbejde på beskæftigelsesområdet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2019
Kontakt
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Tlf
72217540
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
23-10-2019
Kviknummer
330103923
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du fagligt stærk inden for kvantitative metoder? Og har du lyst til at arbejde med analyser og opbygge viden om, hvad der virker i beskæftigelsesindsatsen? Så har vi en spændende studenterstilling i Center for Viden og Analyse.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Vær med til at lave økonomiske og statistiske analyser på beskæftigelsesområdet
I Center for Viden og Analyse er vi knap 50 medarbejdere, fordelt i fire teams, som sikrer, at beskæftigelsespolitikken kan føres på et oplyst grundlag. Vi har ansvaret for at indsamle, behandle og udstille data om beskæftigelsesindsatsen i Danmark, herunder udvikling og vedligeholdelse af styrelsens databank Jobindsats.dk, samt forløbsdatabasen DREAM.

Som vores nye student vil du indgå i en studenterenhed på syv studenter, og du vil blive knyttet til vores Analyseteam. Analyseteamet udarbejder beskrivende analyser og effektanalyser, leverer tal til både Beskæftigelsesministeriets departement og STARs fagkontorer, Derudover besvarer teamet spørgsmål fra Folketingets medlemmer, når de kræver at der produceres dataopgørelser.

Du vil sammen med centerets øvrige studenter og medarbejdere få mulighed for at arbejde med mange forskellige data- og analyseopgaver, hvor de fleste kræver SAS-programmering.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er stud.polit., stud.oecon., stud.scient.pol. eller lignende med en kvantitativ profil,
  • kan lide at arbejde med økonometri/kvantitativ metode,
  • har erfaring med eller lyst til at lære at programmere i SAS (anden programmeringserfaring som fx R eller Python er også en fordel),
  • arbejder struktureret, grundigt og analytisk,
  • er god til at formidle komplekst indhold på en letforståelig måde til forskellige målgrupper.
Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt. Arbejdstiden tilpasses dit studie, og der tages hensyn til eksamensperioder.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Njalsgade 72A, 2300 København S.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Lisbeth Palmhøj Nielsen, ansvarlig for studenterenheden på tlf. nr. 7221 7762 (e-mail på lpn@star.dk).

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 23. oktober 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 44.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Tlf
72217540
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
23-10-2019
Kviknummer
330103923
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed