Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterundervisere til anatomiundervisning på 5 semester

KU - SUND - PANUM KBH N

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019
Kontakt
KU - SUND - PANUM KBH N
Kettegård Alle 30
2650
Hvidovre
Tlf
24431536
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
19-04-2019
Kviknummer
329976763
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Undervisningsassistent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Biomedicinsk Institut på Københavns Universitet søger 1-2 undervisningsassistent til ansættelse pr. 26-8-2019 til at varetage undervisning i makroskopisk anatomi og histologi.

Arbejdsopgaver
Stillingen som undervisningsassistent er en deltidsstilling med henblik på selvstændig varetagelse af undervisningsopgaver eller undervisning, der supplerer undervisning varetaget på adjunkt-, lektor- eller professorniveau. Du skal varetage holdundervisning af studerende inden for anatomi på nyrekurset og kurset endokrinologi, reproduktion og blod på 5. semester. Det forventes at du kan undervise på to hold.

Kvalifikationskrav
Udover relevant kandidatniveau (niveau på fagområdet svarende til niveau som færdig kandidat) kræver stillingen, at du har praktisk erfaring inden for det faglige område, som du ansættes i. Du skal have bestået kurset endokrinologi, reproduktion og blod på 5. semester. Gode formidlingsmæssige/pædagogiske kompetencer vil derudover blive vægtet. Undervisningserfaring i anatomi eller fysiologi vil vægtes særdeles højt.

Det er en fordel, hvis du har anden undervisningserfaring, og at du er indstillet på at fungere mindst 3 år som underviser.

Ansættelsesforhold
Ansættelse sker som undervisningsassistent efter Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteterne samt Overenskomst for studenterundervisere ved universiteter mv.

Det konkrete timetal fastsættes forud for hvert semester og aflønnes med en timeløn på 243,96 kr. Forberedelse af undervisning aflønnes med 1½ time pr. konfrontationstime. dvs. en samlet timeløn inkl. forberedelse på 584,33 kr. (okt. 2018 niv) For undervisningsassistenter, som stadig er studerende gælder endvidere, at hvis undervisningssessioner gentages inden for to uger, tildeles der fuld forberedelse til den første undervisningssession og halv forberedelse til de efterfølgende. For opgaveretning ydes alene aflønning for den tid, der medgår til retning af opgaverne.

Ansættelsernes varighed er op til tre år. Ved ansættelse som studenterunderviser ophører ansættelsen når kandidatbeviset er opnået.

Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan rettes til lektor Hannelouise Kissow, kissow@sund.ku.dk, 53326651.

Ansøgning mv.
Din ansøgnings SKAL indeholde:

En motiveret ansøgning
Et CV som ud over andre kvalifikationer også beskriver dine undervisningserfaringer
Et udskrift af dine karakterer fra studiet indtil videre, som du kan hente på KUnet i selvbetjeningen. Upload pdfen under "eksamensbevis".

Ansøgning skal sendes via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/ (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er universitetet i hænde senest den 19-4-2019.

Den videre proces
Den ansættelsesbemyndigede leder gennemgår efter ansøgningsfristens udløb alle modtagne ansøgninger sammen med ansættelsesudvalget og udvælger på den baggrund, hvilke ansøgninger, der er mest relevante i forhold til kravene i stillingsopslaget. Disse ansøgninger sendes til bedømmelse i bedømmelsesudvalget.

Alle ansøgere orienteres om, hvorvidt deres ansøgning er sendt videre til bedømmelse.

Du kan læse om rekrutteringsprocessen på https://jobportal.ku.dk/videnskabelige-stillinger/rekrutteringsproces/


Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning, uddannelse og samarbejde. KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 37.000 studerende og 9.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KU - SUND - PANUM KBH N
Kettegård Alle 30
2650
Hvidovre
Tlf
24431536
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
19-04-2019
Kviknummer
329976763
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Undervisningsassistent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed