Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til It-udvikling og programmering

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2019
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72375637
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
07-10-2019
Kviknummer
330093131
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at designe og specificere innovative og fremtidsparate tekniske løsninger og drive applikationsudvikling i et fagligt og stærkt socialt miljø?

Tværgående samarbejde med fokus på resultater
Udviklings- og Forenklingsstyrelsens medarbejdere spiller en afgørende rolle i finansieringen af velfærdsstaten. Vi driver vedligeholdelsen, udviklingen og forenklingen af fremtidens skatteforvaltning, og vores it-systemer og forretningsprocesser sikrer årligt inddrivelsen af 950 mia. Skattekroner. Vores opgaver er komplekse, og det stiller store krav til fagligheden hos vores medarbejdere. Lige nu søger vi studentermedhjælpere til vores It-udviklingsafdeling, som består af 12 kontorer med meget forskelligartede opgaveporteføljer.

It-udvikling
Du bliver en integreret del af ét af kontorerne, som arbejder med agil udvikling, og som pt. bl.a. Udvikler et nyt ejendomsvurderingssystem, inddrivelsessystem og en indberetningsløsning til det deleøkonomiske område. Som studentermedhjælper får du typisk egne ansvarsområder, som du selv er drivende på, og du kommer derved i berøring med en bred pallette af arbejdsopgaver, som udfordrer og udvikler dig fagligt og personligt. Du får mulighed for at sparre med vores erfarne team af udviklere omkring dine opgaver, og vi anvender code reviews til konstant at forbedre os selv og hinanden. Vi vægter samarbejde om opgaverne højt, og vi har en uformel omgangstone og fokus på at hjælpe hinanden. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden kan spille hinanden gode.

Eksempler på konkrete opgaver, som du vil kunne komme til at arbejde med er:

  • Cross platform web app (Ionic/Angular, PHP) og/eller en Angular/Node.JS Single Page Applikation.
  • Vedligeholdelse og udvikling af interne systemer
  • Analyse, design og teknisk specifikation af applikationer i tæt samarbejde med
  • applikationsudviklingsteam, herunder også relevant systemdokumentation
  • Kvalificering, specificering og udvikling af nye initiativer/koncepter, proof of concepts og proof of Technologies
  • Selvstændig udvikling af særlige digitale løsninger.


Du vil desuden bidrage med at afdække forskellige it-tekniske behov i samarbejde med designere og udviklere, samt sparre med dine erfarne kolleger i forhold til god softwareudviklingspraksis og nye relevante teknologier.

Vi søger studentermedhjælpere til følgende kontorer: Udvikling 1 ICE, Udvikling 2 ICE og Digital Udvikling og Design.

Om dig
Du motiveres af at arbejde på tværs af teknologier og være en del af et udviklingsteam. Du er løsningsorienteret, analytisk og tænker kreativt, når det kommer til anvendelsesmulighederne. Du har gode sociale kompetencer og handler proaktivt. Vi ser helst, at du er bachelor og er i gang med din kandidat på en relevant videregående uddannelse inden for softwareudvikling. Derudover er det en fordel hvis du har erfaring med CSS, HTML og JavaScript og/eller PHP samt kendskab til objektorienteret programmering. Hvis du derudover har kendskab til Ionic, Angular, Microservice arkitektur, Continuous Deployment, Docker, REST API og Test Driven Development, er det et stort plus, men det er ikke et krav.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest 7. oktober 2019. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dave Pearson, kontorchef for Udvikling ICE 1, Brian Nørgaard Lygh, kontorchef for Udvikling 2 ICE, Jesper Theil Hansen, kontorchef for Digital Udvikling og Design

Du ansættelses på overenskomstvilkår i henhold til overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 15 om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. Tiltrædelse snarest muligt

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på enten Osvald Helmuths Vej 4, Frederiksberg eller Sluseholmen 8B, 2450 København SV.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller

etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72375637
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
07-10-2019
Kviknummer
330093131
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed