Gem annonce

Studentermedhjælpere til International Skattesvig og Hvidvask

Skatteforvaltningen, Aarhus, Slet Parkvej

Aarhus, Østjylland

Indrykket
13-10-2021
Skatteforvaltningen, Aarhus, Slet Parkvej
Slet Parkvej 1
8310
Tranbjerg J
Tlf
72382447
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
01-11-2021
Kviknummer
330868120
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kunne du tænke dig at koble din teoretiske viden på praktiske opgaver og få foden indenfor i Danmarks største styrelse - Skattestyrelsen? Vi søger studentermedhjælpere, der vil være med til at understøtte indsatsen for at bekæmpe den internationale skatteøkonomiske kriminalitet, der fx begås gennem grænseoverskridende forhold, herunder anvendelse af skattely.

Center for Bekæmpelse af International Skatteunddragelse (CEBIS)
Du bliver en del af Særlig Kontrol i Skattestyrelsen, hvor CEBIS, som består af 7 enheder fordelt i Aarhus, Aalborg og Høje Taastrup, er en del af afdelingen International Skattesvig & Hvidvask. Din fysiske arbejdsplads vil enten være i Aarhus eller Høje Taastrup, men du kan også komme til at løse opgaver på distancen på tværs af alle enhederne.

Dine opgaver vil bl.a. være at

  • Klargøre kontrolsager, der skal oversendes til Skattestyrelsens straffesagsenheder
  • Hjælpe vores projektkoordinatorer blandt andet i forbindelse med udarbejdelse af statistik og rapporter
  • Forestå lettere sagsbehandling fx i forbindelse med visitering af sager, hvor visitering klargøres til videre vurderinger hos erfarne sagsbehandlere
  • Løse andre forfaldne opgaver inden for rammen af offentlig forvaltning fx besvarelse af fremsendte erklæringer og henvendelser, medvirke til planlægning af fælles opgaver i CEBIS, hjælpe med introforløb af nye kolleger og eventuelt assistere med konvertering af filer til Excel
Du vil få en grundig introduktion til diverse systemer, procedurer og arbejdsgange, samt sidemandsoplæring og dygtige kollegaer at sparre med.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på 5.-7. semester som fx professionsbachelor i SKAT, stud.jur., stud.merc.aud., stud.merc.jur. eller lignende, og gerne vil supplere teorien med et relevant studiejob. Derudover vil gode IT-færdigheder være et plus.

Du er som person pligtopfyldende, systematisk og omhyggelig. Du skal kunne håndtere at have flere åbentstående opgaver uden at miste overblikket. Du skal brænde for at være en del af noget større og for at være med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave.

CEBIS din nye arbejdsplads
Vi søger både studentermedhjælpere til vores enheder i Aarhus og til vores enhed i Høje Taastrup.
På begge adresser vil du opleve et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone, og du vil opleve en høj grad af sparring med dine kolleger. Vi praktiserer en stor grad af medindflydelse, hvorfor du selv skal være med til at planlægge dine arbejdsopgaver og skabe idéer til nye indgangsvinkler. Det er vigtigt for os, at du er holdspiller og går mere op i den fælles resultatskabelse end din egen succes.

Vi tilbyder

  • En spændende og afvekslende hverdag med alsidige opgaver med muligheder for ansvar
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger at sparre med
  • En fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til dit studieliv
  • Et job med mange kontaktflader i en stor forvaltning
Ansøgning og kontakt
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV, eksamensbevis og andre relevante dokumenter via linket Søg stillingen senest d. 1. november 2021. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Aarhusafdelingerne via chefkonsulent Sandie Aagaard Nyhuus på telefon 72 37 74 81 eller funktionsleder Line Nejrup på telefon 72 37 82 72. I Høje Taastrup kan funktionsleder Kenneth Krog Hemmingsen kontaktes på telefon 72382635.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 45. Tiltrædelse d. 1. december eller efter aftale.

Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være 15 timer. Arbejdstiden er fleksibel inden for normal kontortid, og der vil være mulighed for at tage individuelle hensyn ved eksamen.
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten.
Forud for ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest og eventuelt referencer.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er enten Slet Parkvej 1, 8310 Tranbjerg eller Helgeshøj Allé 9, 2630 Taastrup.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Skatteforvaltningen, Aarhus, Slet Parkvej
Slet Parkvej 1
8310
Tranbjerg J
Tlf
72382447
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
01-11-2021
Kviknummer
330868120
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce