Gem annonce

Studentermedhjælpere til Institut for Odontologi og Oral Sundhed

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
23-06-2022
Kontakt
Aarhus Universitet
Vennelyst Boulevard 9
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
331213307
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Institut for Odontologi og Oral Sundhed (IOOS) på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en studentermedhjælper til forskningsprojektet Virtual Reality Simulation i Odontologisk Materialelære pr. 1. september 2022. Der er tale om en tidsbegrænset deltidsstilling – timelønsansættelse - på ca. 90 timer fra september til november 2022.

Institut for Odontologi og Oral Sundhed

Du vil som studentermedhjælper blive ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber og uddanner studerende til at forebygge og helbrede sygdom og fremme sundhed i befolkningen. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed. Vi dækker alle uddannelser inden for det orofaciale område fordelt på fire overordnede professioner: tandlæge, tandplejer, tandtekniker og tandklinikassistent med unik mulighed for at skabe synergi mellem uddannelserne og uddanne det samlede behandlerteam til sundhedsvæsenet. På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 650 studerende, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine opgaver

På IOOS gennemføres et forskningsprojekt, hvor effekten af træning med en virtuel tandlægestol på tandlægestuderendes borefærdigheder undersøges. Du vil som studentermedhjælper få en introduktion i brugeroverfladen og betjeningen af den virtuelle tandlægeenhed, samt i studiedesignets detaljer. Derefter vil din opgave bestå i at introducere små hold af førstesemesters tandlægestuderende til enheden og sætte dem til at udføre en række foruddefinerede træningsøvelser. Du skal holde styr på tiden og afslutningsvis overføre og gemme de data den virtuelle tandlægeenhed har optegnet.

Da studiet gennemføres ifm. studenterundervisningen på IOOS, er det afgørende, at du har mulighed for at arbejde fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 8.30 – 12.00 i tidsrummet 22. september – 5. oktober samt 3. november – 16. november.

Du refererer til adjunkt Pankaj Taneja.

Dine kompetencer

Du er studerende og har interesse for virtual reality simulatorer. Du er hurtig til at sætte dig ind i digitale brugeroverflader og god til akkurat håndtering af data. Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adjunkt. Pankaj Taneja pantaneja@dent.au.dk

Arbejdsstedet er Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C, Danmark.
 Ansættelsesgrundlag


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Studenteransattes Landsforbund (SUL)


Ansøgning


Din ansøgning skal indeholde følgende:

  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser/indskrivningsbekræftelse)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Vennelyst Boulevard 9
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
331213307
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce