Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til central økonomiafdeling i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-09-2023
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
24793855
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
26-10-2023
Kviknummer
331578903
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at indgå i et team, hvis hovedopgave er at understøtte regnskab- og indkøbsprocessen i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune? Brænder du for at arbejde i en politisk styret organisation, og har du interesse for kultur- og fritidslivet i København? Så er du måske en af vores to nye studentermedhjælpere i Regnskab og Strategisk Indkøb.

Om stillingerne
Vi tilbyder spændende, udfordrende og studierelevante stillinger i Center for Økonomi, Digitalisering og Organisation. Som studentermedhjælper hos os får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt og få erfaring med løsning af mange forskelligartede opgaver inden for økonomi og administration. Vi har høje ambitioner, stor faglighed og plads til grin.

I Regnskab og Strategisk Indkøb vil du efter den indledende oplæring indgå på lige fod med dine øvrige kolleger, have opgaver, som løses i fællesskab med andre samt selvstændige opgaver, som du selv har ansvar for at drive. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder, men vi har samtidig behov for, at du er fleksibel i perioder, hvor der er travlhed i teamet.

Som studentermedhjælper i Regnskab og Strategisk Indkøb får du:

  • Oplæring i forvaltningens økonomistyring herunder indgående kendskab til økonomisystemet SAP
  • Erfaring med stamdata og konteringer i økonomisystemet, herunder udførelse af stikprøvekontroller
  • Styrket dine evner inden for udarbejdelse af analyser og rapporter i Excel, herunder f.eks. Pivot-tabeller
  • En god forståelse for afstemninger af fagsystemer, mv.
  • Mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for rådgivning, kommunikation og dokumentation
Vores forventninger til dig
Vi ser gerne, at du er fleksibel, lærenem og kvalitetsbevidst og motiveres af at nørde med tal og Excel. Det er vigtigt, at du har flair for tal og har en skarp analytisk sans, hvor du både kan fokusere på detaljen og se det i en større sammenhæng. Du skal trives med en blanding af driftsopgaver, ad hoc-opgaver og i nogen grad udviklingsopgaver. Vi sætter stor pris på, at du har en positiv og proaktiv tilgang til dit arbejde, er god til at samarbejde og er nysgerrig efter at lære nyt.

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse f.eks. inden for økonomi eller offentlig administration og har bestået dit første år på studiet. Det vil være en fordel, hvis du har god brugererfaring med Office-pakken især Excel.

Om Regnskab og Strategisk Indkøb
Center for Økonomi, Digitalisering og Organisation servicerer borgmesteren, kultur- og fritidsudvalget og direktionen og understøtter forvaltningens enheder lige fra byens biblioteker og kulturhuse til borgerservice. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at forvaltningen kan fokusere på at skabe de bedste kultur- og fritidstilbud til borgerne inden for den økonomiske ramme. Afdelingen består af ca. 135 medarbejdere fordelt på seks kontorer. Stillingen er forankret i Regnskab og Strategisk Indkøb, der består af 15 engagerede kolleger, der varetager en bred vifte af opgaver lige fra den overordnede indkøbsstrategi til systemafstemning og opfølgning på revisionsbemærkninger. Du vil blive en del af et fagligt stærkt miljø med gode muligheder for faglig sparring og udvikling samt godt kollegaskab. Der er højt til loftet og en uformel omgangstone selv i en til tider travl hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du aflønnes efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og arbejdet tilrettelægges i samarbejde med de øvrige studentermedhjælpere i centret. Arbejdsstedet er Nyropsgade, København V.

Stillingerne forventes besat pr. 1. december 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Yderligere informationer
Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Michael Hansen på 6162 2065.

Vedhæft gerne eksamensbevis samt anden relevant dokumentation. Vi indhenter reference i forbindelse med ansættelsen.

Søg via linket senest torsdag den 26. oktober 2023
Samtaler forventes afholdt i uge 44.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
Kultur- og Fritidsforvaltningen er Danmarks største kulturforvaltning. Vores arbejdsopgaver spænder bredt fra idræt, kultur og borgerservice til huslejenævn, folkeregister, vielser og afvikling af valg og folkeafstemninger. I Kultur- og Fritidsforvaltningen arbejder vi for at skabe de bedste rammer for kultur- og fritidslivet i København – og i samarbejde med københavnerne at skabe en by, der lever og udvikler sig. Vi er en politisk ledet organisation og har til opgave at understøtte og udleve politiske beslutninger. Alt sammen med det overordnede formål at give københavnerne et bedre kultur- og fritidsliv og være en åben og professionel indgang til Københavns Kommune.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
24793855
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
26-10-2023
Kviknummer
331578903
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed