Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til avanceret teknisk simulation for sundhedspersonale til CAMES-Rigshospitalet

HR og Uddannelse

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2023
Kontakt
HR og Uddannelse
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf
23981691
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331568952
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Nu har du muligheden for at arbejde med over 20 medicinske og kirurgiske procedurer.

Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation Rigshospitalet (CAMES-RH) har brug for 4 nye studentermedarbejdere til simulationsgruppen pr. 14. august 2023. Vi søger derfor engagerede, sociale og aktive studerende til at indgå i vores lille hyggelige team.

CAMES samler Region Hovedstadens forsknings-, udviklings- og undervisningsaktiviteter indenfor medicinsk og kirurgisk simulation. Målet med alle CAMES-aktiviteter er at øge kvaliteten og sikkerheden i patientbehandlingen. Den simulationsbaserede træning af læger og andet sundhedspersonale på CAMES-RH er primært en forberedelse til kliniske procedure i et trygt læringsmiljø. CAMES-slogan er “Man øver sig før man udfører proceduren på patienten.”

Hvad kan vi tilbyde:

  • Avanceret simulationsudstyr og kendskab til mange medicinske og kirurgiske procedurer
  • Arbejdsplads ved Rigshospitalet
  • Altid weekend og helligdagsfri samt fri i sommerferien
  • Overenskomstsikret god løn for simulationsansatte og meget fleksible arbejdstider
  • Gode muligheder for at deltage i forskningsgrupper eller andet forskningsarbejde
  • En hyggelig studentergruppe, hvor vi tager os godt af hinanden
Om jobbet:
Arbejdsopgaverne for CAMES-RH studentermedarbejdere i simulationsgruppen består primært i at assistere og hjælpe kursister under simulationsbaseret selvtræning (til fx gastro-, kolo-, bronko- eller laparoskopi), så kursisten får den nødvendige hjælp og ekstra tips eller tricks til at optimere sin selvtræning. Som en del af dit arbejde, vil du også skulle hjælpe med at svare på de spørgsmål kursisterne måtte have om kurserne enten via telefon eller mail.

Du vil være bindeleddet til mange af speciallægerne for vores kurser, og bistå dem ved tekniske problemer eller andet forfaldende arbejde. Ellers hjælper du til med at klargøre og vedligeholde udstyr og lokaler samt bistår de fastansatte i andet forefaldende arbejde efter behov. Der vil være mulighed for selv at øve på udstyret og træne sine egne færdigheder. En anden vigtig funktion er, at yde service for vores mange gæster med fx at sørge for forplejning, kaffe, oprydning, tømning af opvaskemaskine osv.

Vores aktiviteter indenfor simulationsbaseret færdighedstræning foregår i CAMES-RH ’s lokaler i Ryesgade 53B på Rigshospitalet (opgang 98A).

Jobbet er meget selvstændigt og kræver en vis sans for struktur. Det er vigtigt, at du kan træde i en professionel rolle overfor færdiguddannede læger, og kunne vejlede dem rigtigt.

Du oplæres grundigt i de relevante procedurer og opgaver. Når du har opnået erfaring med opgaverne, kan du blive tilbudt en tovholderfunktion.

Om os:
CAMES er organiseret som en del af Center for HRU i Region Hovedstaden. Vi udbyder mange forskellige kurser, driver en vifte af udviklingsprojekter samt en masse forskning indenfor simulationsbaseret læring i sundhedsvæsenet. Vi er en tværfaglig arbejdsplads med læger, sygeplejersker, SOSU, fysioterapeuter, ingeniører, magistre, psykologer og HK’ere foruden vores studentermedarbejdere.
Ud over simulationsgruppen, er der på CAMES-RH også en gruppe studenterundervisere som beskæftiger sig med undervisning på medicinstudiet. Vi gør meget ud af at skabe sociale arrangementer med de studerende fra denne gruppe, således at der bliver et godt fællesskab mellem alle de studerende der har sin gang på CAMES-RH. Ud over grupperne på Ryesgade har CAMES en gruppe ansat ved CAMES-Herlev, som assisterer ved full-scale simulation. CAMES bedriver udvikling og innovation og har derfor en ret omskiftelig hverdag med jævnlige ændringer, nye opgaver og kolleger samt mange samarbejdspartnere. Vi er ambitiøse på kvaliteten af det, som vi leverer hver især og sammen.


Om dig:
Du er medicinstuderende på bachelordelen og har minimum bestået 3. semester. Du er interesseret i praktiske procedurer med særlig vægt på kirurgiske procedurer, teknik og IT, simulation, facilitering og feedback. Du har gode samarbejdsevner, er struktureret og kan udvise stor fleksibilitet og holde mange bolde i luften. Du skal også have lyst til at give god service til både kursister og kursusledere.

På CAMES har vi en uformel omgangstone, og alle har gensidig respekt for hinanden. Vi løser mange forskellige opgaver og lægger vægt pa mangfoldighed, så hvis du har kreative evner, erfaringer med innovation eller andet, så hører vi også gerne om det i ansøgningen.

Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst indgået mellem Danske Regioner og FADL.

Du ansættes uden fast arbejdstid, som varierer over et semester, men i gennemsnit 5-6 timer ugentligt. Arbejdstiden er fortrinsvis pa° hverdage i tidsrummet 08.00-18:30. Arbejdet fordeles mellem ca. 20 studentermedarbejdere i en vagtplan, som forventes dækket.

For flere oplysninger kan du henvende dig til:
Copenhagen Academy of Medical Education and Simulation, Rigshospitalet
Teamkoordinator Jane Mladenovic Hansen mail: jane.mladenovic.hansen@regionh.dk eller Holdformand Mikkel Sandager Nielsen mail: mikkel.engell.sandager.nielsen@region.dk

Ansøgningsprocedure:
Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning, CV og indskrivningsbevis i vores elektroniske rekrutteringssystem.

Du vil modtage en bekræftelse pa°, at ansøgningen er modtaget.

Ansøgningsfrist er den 11. juni 2023.

Samtaler afholdes 22. juni 2023 – du bedes undervise ansættelsesudvalget i en ikke klinisk færdighed i 5 minutter til samtalen.

Du skal kunne deltage i oplæring i uge 33 og 34

Der vil være åbent hus fra kl. 14-18 den 24/05, 31/05 og 07/06 på Ryesgade 58b 4.sal, hvor du kan komme for at se og høre mere om CAMES og arbejdet som simulationsassistent.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
HR og Uddannelse
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf
23981691
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331568952
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed