Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

STUDENTERMEDHJÆLPERE TIL AFDELINGEN SOCIAL & ECONOMIC IMPACTS - WELFARE (KØBENHAVN OG AARHUS)

Rambøll

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-05-2020
Kontakt
Rambøll
Tlf
+45 51611000
Praktisk information
Oprettet
27-05-2020
Udløber
27-06-2020
Kviknummer
330158666
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Office, bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kom og bring din faglige viden inden for kvantitativ metode i spil, når du assisterer vores eksperter i evaluering og udvikling af velfærdspolitiske områder. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har stærke analytiske evner og mindst et år tilbage af din uddannelse. Er du vores nye studentermedhjælper til afdelingen Social & Economic Impacts - Welfare? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Du bliver en del af vores Social & Economic Impacts -afdeling
Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at arbejde med opgaver på tværs af vores to velfærdsteam, som arbejder med evaluering og udvikling af velfærdspolitik. I teamet Welfare 0-24 arbejder vi med opgaver relateret til tidlige indsatser og socialområdet generelt, mens vi i Welfare 18+ arbejder med opgaver inden for beskæftigelse, integration og sundhed. Kendetegnet for begge teams er, at vi hjælper vores kunder med dybdegående analyser, evalueringer, implementering og rådgivning, der danner beslutningsgrundlag eller direkte omsættes til strategiske løsninger, som skaber værdi i den offentlige sektor.

I Social and Economic Impacts arbejder vores kvantitative eksperter indenfor forskellige metoder, der dækker alt fra samfundsøkonomiske analyser til økonometriske modeller, og indenfor forskellige sektorområder, med projekter, der kan omhandle alt fra børn med læsevanskeligheder til strategisk byudvikling. Alle har dog den kvantitative og samfundsøkonomiske tilgang som fællesnævner. Vi søger derfor en student med en grundlæggende samfundsøkonomisk forståelse og stærke kvantitative evner, men - ligesom vores konsulenter - forventer vi ikke, at du har kompetencer og interesse inden for alle økonomiske discipliner og sektorer. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø og arbejder altid i teams sammensat af de mest relevante kompetencer. Du vil blive en del af et stærkt metodisk og fagligt miljø, som vil være med til at styrke din faglige profil. Samtidig vil du i løbet af din tid hos Rambøll have mulighed for at deltage i relevante kurser, der videreudvikler dine faglige kompetencer.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:
Vi bestræber os på, at du som studentermedhjælper på sigt får indblik i alle dele af et projektforløb og tilknyttes projektteams som en vigtig og ligeværdig ressource. Dine opgaver som studentermedhjælper afspejler i høj grad konsulenternes arbejde og omfatter blandt andet:

 • Registerdatabaserede forløbsanalyser
 • Effektanalyser i kvasi-eksperimentelle designs
 • Økonomiske evalueringer, herunder metoder til værdisætning af ikke-markedsomsatte goder
 • Cost-effectiveness og cost-benefit-analyser
 • Afrapportering af resultater
 • Kvantitativ dataindsamling

Ud fra dine interesser vil du have mulighed for i nogen grad at påvirke, hvilke projekter og opgaver du kommer til at løse. Dog vil dine primære arbejdsopgaver omhandle opgaver omhandlende kvantitativ metode, og dybdegående statistisk analyse herunder registeranalyse mv. Det forventes, at du kan arbejde 15 timer ugentligt med en vis fleksibilitet hos begge parter.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling
Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:
 • Du læser samfundsøkonomi (stud.oecon, stud.polit, stud.pol.øk eller lign.).
 • Du interesserer dig for aktuelle samfundsøkonomiske problemstillinger, f.eks. tidlig indsats hos udsatte børn og unge, beskæftigelsesindsatser, integrationsindsatser, sundhedsforebyggende indsatser.
 • Du er analytisk anlagt, har flair for tal og er stærk i Excel.
 • Du har kompetencer i programmer til statistisk analyse, f.eks. Stata, SAS eller R.
 • Hvis du har konkret erfaring med registerdata, er det et stort plus.
 • Du er god til skriftlig og mundtlig formidling på både dansk og engelsk.
 • Du er blandt de bedste på din årgang.
 • Du trives i et travlt arbejdsmiljø og kan arbejde selvstændigt, men er ikke bange for at spørge om hjælp, når der er brug for det.

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både faglige resultater og øvrige relevante erfaringer. Vi lægger dog ekstra vægt på kandidater med erfaring inden for analyse af registerdata.

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er selvstændigt anlagt og har stærke analytiske kompetencer og formulerer dig godt skriftligt.

Velkommen til vores Management Consulting division
Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark
Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du
Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og eksamenskarakter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. I tilfælde af eventuelle spørgsmål bedes i rette henvendelse til Mads Hjortskov (hjo@ramboll.com). Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 01.02.2020.

Ansøg nu
Lignende job

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Virksomhedsinformation
Rambøll
Tlf
+45 51611000
Praktisk information
Oprettet
27-05-2020
Udløber
27-06-2020
Kviknummer
330158666
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Office, bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed