Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til web/kommunikation

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kongens Lyngby
Tlf
93511664
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
330177592
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Danmarks Tekniske Universitet har brug for en selvhjulpen student, som har lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver omhandlende DTU's hjemmeside og intranet. Du vil primært komme til at udføre fejlretning og løbende opdatering af websiderne, men der vil også blive mulighed for at udarbejde tekster, resuméer, layout samt opbygning/design af sider, opbygning og vedligeholdelse af billeddatebase m.m. Du kommer til at arbejde i Afdeling for Kommunikation og Medier, og dit arbejde vil foregå i tæt dialog med afdelingens øvrige medarbejdere.

Vi forventer, at du:

  • Taler og skriver et klart og fejlfrit dansk
  • At du er i gang med en videregående uddannelse og interesserer dig for kommunikation og formidling
  • At du har et godt øje for grafisk design og kan se, om de hjemmesider, du sætter op, fungerer grafisk
  • Er en rutineret computer-bruger og selvhjulpen inden for de mest almindelige kontor-softwaresystemer, håndtering af pdf-filer, grafik og lignende
  • Kendskab til arbejde med hjemmesider en fordel, men ikke et krav, da vi sørger for oplæring
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til billedbehandling
  • Har lyst til at formidle viden til andre
  • Er hurtig og fleksibel

Løn og ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Vi forventer, at du i gennemsnit vil arbejde 12 timer om ugen. Du vil få mulighed for at tilrettelægge arbejdstiderne, så de passer med dit studie, men vi ser gerne, at du arbejder inden for almindelig arbejdstid.

Du vil blive ansat i Afdeling for Kommunikation og Medier, DTU, Lyngby.

Din arbejdsplads

På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Vi tilbyder alsidige arbejdsopgaver, fleksible arbejdstider, uhøjtidelige kollegaer og godt team-arbejde.

Derudover tilbyder vi oplæring i Sitecore (et system til redigering af hjemmesider), samt generel introduktion til arbejdet med hjemmesider og kommunikation.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest søndag d. 8. marts 2020. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Kasper Antonsen på 4525 1022 eller webredaktør Claus Tonsberg på 4525 1037, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kongens Lyngby
Tlf
93511664
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
330177592
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed