Gem annonce

Studentermedhjælper til Udbud og Indkøb

Helsingør Kommune

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
Helsingør Kommune
Stengade 59
3000
Helsingør
Tlf
49282828
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
12-12-2022
Kviknummer
331416391
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Du er under uddannelse til Cand.Jur. / Cand.merc.Jur

Udbud og Indkøb søger en studentermedhjælper til i samarbejde med gode kollegaer at arbejde med kontraktstyring af de mange aftaler, som kommunen har indgået indenfor sundheds- og ældreområdet.

Du bliver en del af en afdeling med – ud over dig – 10 dygtige medarbejdere med forskellige arbejdsopgaver.

Du vil som medarbejder i Udbud og Indkøb blive en del af et team, hvor der arbejdes målrettet og fokuseret på at sikre, at kommunen får, hvad der betales for, og således eksempelvis at aftalte ydelser foretages i overensstemmelse med det aftalte og til den rigtige pris.

Du tilbydes et udfordrende og afvekslende job, hvor du vil få selvstændige og alsidige opgaver allerede fra start. Arbejdsmiljøet er præget af en travl hverdag med spændende opgaver af høj faglighed. Kommunen lægger vægt på faglig og personlig udvikling i god balance med privatlivet.

Jobbet
I Udbud og Indkøb bliver du knyttet op med de kollegaer, som har med sundheds- og ældreområdet at gøre samt det netværk i kommunen som arbejder med kontraktstyring. Dine fokusområder vil blive tilrettelagt i tæt samarbejde med Center for Sundhed og Omsorg, og dine resultater og rapporter vil have bred interesse både fra kollegaer i administrationen og fra det politiske niveau.

Udover at du brænder for kontraker og juraen, der knytter sig hertil, samt at hente gevinster hjem, er det vigtigt, at du kan:

 • Udarbejde notater, rapporter, vejledninger mv.
 • Arbejde med it-systemer og data
 • Formidle dine resultater og forslag til forbedringer internt såvel som eksternt
 • Deltage i revisionsarbejdet af standardskabeloner til brug for kontraktstyring
  Stillingen er placeret i Udbud og Indkøb med reference til områdelederen. Udbud og Indkøb er organisatorisk placeret med eget område direkte under centerchefen i Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation.

  Din profil
  Du er under uddannelse til ex. Cand.Jur. / Cand.merc.Jur., og du må gerne have haft fag såsom udbudsret, aftaleret samt et godt kendskab til den almindelige formueret/obligationsret. Du færdes hjemmevant i IT systemer, herunder Office-pakken.
  Som person trives du i en udadvendt funktion og er en naturlig netværker, hvor du tænker forretning og tilfredse samarbejdsrelationer i dine projekter.
  Vilkår
  Stillingen er på 15 timer ugentligt og til besættelse pr. 1. februar 2023. Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.
  Din arbejdsplads er placeret i hjertet af det gamle og smukke Helsingør – tæt på gågaden og i nærheden af offentlige transportmidler. Der vil i et vist omfang også kunne aftales delvist hjemmearbejde.

  Er du den rette profil?
  Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job, så klik på ”Søg dette job” og vedhæft din ansøgning og CV.
  Ansøgningsfristen er mandag d. 12. december 2022. Samtaler forventes afholdt den efterfølgende uge.

Hvis du gerne vil have flere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Områdeleder Niels Frederik Dahl-Hansen på tlf.: 2531 2247 eller på mail: ndh11@helsingor.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Helsingør Kommune
Stengade 59
3000
Helsingør
Tlf
49282828
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
12-12-2022
Kviknummer
331416391
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce