Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til trading

Energi Fyn

Odense, Fyn

Indrykket
26-05-2023
Kontakt
Energi Fyn
Sanderumvej 16
5250
Odense SV
Praktisk information
Oprettet
26-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331570284
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du interesse for trading, og har du lyst til at være en del af et uforudsigeligt marked i en spændende Energikoncern? Synes du, at det er fedt at indgå i et stærkt team, hvor du kan bruge dine teoretiske kompetencer i praksis? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Som Fyns største energiselskab sikrer Energi Fyn elforsyningen til mere end 215.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboerne, og vores vigtigste mål er at bidrage til udviklingen på Fyn med nye produkter, lokalt engagement og et højt serviceniveau. Det kræver, at vi arbejder sammen – både internt og eksternt med vores kunder og andelshavere.


Assistere indkøb af naturgas

Som studentermedhjælper bliver du en del af fagligt stærk afdeling, der varetager indkøb af naturgasr til vores kunder. Du bliver en del af arbejdet for at sikre relevant og ny viden om markedet, så vi hele tiden er bedst muligt stillet i et uforudsigeligt marked.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at understøtte Gas Trading-teamet med forskellige opgaver, herunder fx:

  • Udføre markedsundersøgelser og analyser
  • Assistere med datahåndtering og vedligeholdelse af handelssystemer
  • Yde administrativ support til gashandelsteamet, herunder planlægning, arkivering og organisering af dokumenter
  • Deltag i teammøder og bidrage med ideer til at forbedre handelsstrategier
  • Assistere med andre opgaver efter behov for at understøtte Gashandelsafdelingen

Som studentermedhjælper får du muligheden for at opbygge en god erfaring i energibranchen samt udvikle færdigheder inden for handel, analyse og tekniske applikationer.

Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen, der løbende kan tilpasses dit studie, herunder eksamensperioder mv. Med tiden forventer vi, at du bliver en del af vagtordningen med enkelte vagter aftener og/eller weekender.


Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en bachelor indenfor business, finans, matematik eller økonomi, og at du nu er - eller skal - i gang med en kandidatuddannelse.

Du bliver motiveret af at skabe resultater og værdi for forretningen i en uforudsigelige hverdag, og får energi af at være en del af en branche i konstant udvikling. Du er analytisk stærk, kan arbejde selvstændigt og god til at kommunikere med forskellige interessenter.

Vi sørger for, at du får en god forståelse for både forretningen og dynamikkerne på det finansielle marked og energimarkedet, så det vigtigste er, at du har interessen og lysten til at lære mere om trading.


Sammen om Energi Fyn

Energi Fyn er et moderne energiselskab. Med 215.000 andelshavere i ryggen og 380 kollegaer om bordet ved vi alt om, hvor stor forskel fællesskabet gør. Som vores nye kollega vil du mærke fællesskabet fra dag ét i form af faglig sparring og personligt sammenhold.

Du får et spændende og udviklende job, hvor din succes i jobbet er adgangen til din egen udvikling. Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en studentermedhjælper, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Energi Fyn
Sanderumvej 16
5250
Odense SV
Praktisk information
Oprettet
26-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331570284
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed